Projektledare för utveckling av SWEDEC evalueringprocess

Om tjänsten

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum (SWEDEC) arbetar med att kontrollera och utvärdera utbildningsnivån och förmågan för ammunitionsröjningspersonal, innan insats såväl nationellt som internationellt. SWEDEC står i begrepp att vidarutveckla och fastställa formerna för denna funktion och ett större arbete skall genomföras i samarbete med övriga förband inom ammunitionsröjningsfunktionen i Försvarsmakten. 

Nu söker vi en strukturerad projektledare för detta arbete. Vi tror att du är en person med administrativ bakgrund och med förståelse för militär organisation. Du kan arbeta bra både självständigt och i mindre team. Du har ett inneboende driv som gör att du aktivt söker ansvar och vill utveckla verksamheten och dig själv. Du har stark integritet och ett högt säkerhets- och sekretessmedvetande. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Du kommer att agera som projektledare i bedömandegruppen. Självständigt eller tillsammans med andra producerar du skriftliga underlag ur ett omfattande och delvis motsägelsefullt infomaterial, ibland under tidspress. Tjänsteresor inom Sverige kan ingå som en naturlig del i arbetet.

Krav

 • Akademisk examen alternativ erfarenhet av projektledning
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
 • Mycket god förmåga att uttrycka sig i skrift på svenska.
 • Goda språkkunskaper i engelska.
 • Svensk medborgare

Meriterande

 • Reservofficer
 • Erfarenhet från tjänstgöring i ammunitionsröjningsbefattning.
 • Erfarenhet som stabsassistent.
 • Kunskap om militär organisation.
 • Erfarenhet från militär internationell insats

Övrig information:
Vi kommer vid tillsättningen lägga stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper. Med ansökan skall personligt brev och CV bifogas med en tydlig beskrivning av hur du uppfyller de grundläggande krav och meriterande kvalifikationer som ställs på befattningen. I ditt personliga brev ber vi att du utförligt beskriver hur din kompetens stämmer överens med de arbetsuppgifter som skall utföras.

Anställningsform

Anställning: Allmän visstidsanställning, 12 månader
Befattningsnivå:oberoende
Anställningstid: Tillträde enligt överenskommelse, önskvärt fr.o.m. 2017-10-01.
Lön:Individuell lönesättning tillämpas
Arbetsort:Eksjö 

Upplysning om befattningen:
För frågor angående befattningen hänvisas till Fredrik Peedu, fredrik.peedu@mil.se. För frågor om anställningsförhållanden hänvisas till HR-chef Frida Berglund frida.berglund@mil.se.

Sista ansökningsdatum: 2017-08-06

Fackliga företrädare:

OF: Clas-Inge Karlsson 0381-185 99
SACO: Marie-Louise Johansson 0381-186 08
OFR/S: Carola Blomdahl 0381-186 00
SEKO: Helena Skoglund 0381-180 70 

Välkommen med din ansökan! 

Ansökan skall vara SWEDEC tillhanda senast 2017-08-06. Ansökan insänds digitalt på www.forsvarsmakten.se (under rubriken Jobba här/Lediga jobb). Anställningsintervjuer är planerade att genomföras 23- 24/8 De som bli aktuella för intervju kommer att kontaktas v33.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Totalförsvarets ammunitions- och minröjningscentrum SWEDEC (Swedish EOD and Demining Centre) är Sveriges kompetenscentrum för nationella och internationella uppgifter till lands inom ammunitions- och minröjning både inom militär och humanitär verksamhet, med fokus på utbildning, utveckling och operativt stöd. SWEDEC bidrar till ökad säkerhet och effektivitet genom att med hög kvalitet leverera korrekt information och utbildning. SWEDEC ger såväl teknisk som operativt stöd inom ammunitions- och minröjningsområdet. Personalens spetskompetens kompletteras av samarbete med internationella experter och humanitära organisationer.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra
balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 22 juni 2017
 • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
 • Förband: Totalförsv. am. och minröjcentrum ( SWEDEC) Eksjö
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-08-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan