K 3 31.Bataljon Söker två stabsassistenter

Om tjänsten

31. Bataljon är en manöverbataljon, tränad för olika typer av operationer. Kombinationen av hög personell standard, hög rörlighet, utbudet av vapensystem tillsammans med den krävande utbildningen innebär att förbandet utgör en viktig resurs i såväl brigadsystemet som på den internationella arenan.

Just nu söker vi två stabsassistenter för arbete vid bataljonsstaben.
Vi söker:

- Stabsassistent/personaladministratör till personalsektionen, S1.

- Stabsassistent/logistikassistent till logistiksektionen, S4.

Tjänst 1: Stabsassistent/Personaladministratör, S1

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta chefer i personaladministration exempelvis vid rekrytering, anställning, avslut och tidsredovisning. I din roll som personaladministratör kommer du ansvara för arbetet runt arkivering, bemanningslistor och skiftplanering. I uppdraget kommer du även dra rapporter och presentera statistik kopplat till personal.

Tjänst 2: Stabsassistent/ Logistikassistent, S4

Som logisitkassistent på bataljonstaben stödjer du logistikchefen och de övriga medarbetarna på sektionen med framtagande av underlag, upprättande av olika beställningar, IT-beställningar, administration och registervård i stödsystem etc. Arbetet som logistikassistent innebär även praktiskt arbete med vid bataljonen förekommande materiel som nyttjas vid bataljonstaben, hantering av materiel och förnödenheter etc vilket även kan komma att ställa krav på din fysiska förmåga. Arbetet innebär även samverkan med andra kontaktytor så som FMLOG, FMV/FSV. Det är meriterande om du har erfarenhet av logistikarbete.

Vi söker nu två lagspelare som brinner för administration, är välorganiserade och har en god förmåga att prioriera det dagliga arbetet.

De vi söker är utåtriktade och kan självständigt ta sig an uppkomna uppgifter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom mycket god samarbetsförmåga samt ett flexibelt och självgående arbetssätt.

Krav:

Godkänd GMU/VPL/GU

Svensk medborgare

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

Goda kunskaper i Microsoft Office

Körkort (gäller endast logassistent)


Meriterande:

Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem:

- SAP/PRIO

- VIDAR

- EMILIA


Anställningen:

Tjänsten inleds med en provanställning om 6 månader som därefter övergår i en tidsbegränsad GSSK- anställning om 8 år.

Anställningen påbörjas efter ÖK så snart som möjligt efter semesterperioden.

Ansökan:
Inkom med din ansökan senast 2017-08-07. Bifoga CV och personligt brev och motivera gärna varför du sökt den tjänsten du är intresserad av. Vi kommer att kalla till intervjuer omkring v.33.

Kontakt:

På grund av semesterperioden kan frågor besvaras först efter att ansökningstiden löpt ut.
Frågor om tjänsterna besvaras från måndag v.33 av:
Major Björn Lahger, stabschef 31.Bataljon, 0505-45  10 00

Facklig representant
Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-45 10 00
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 juni 2017
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-07

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan