HR-administratör till 71:a bataljon P 7

Om tjänsten

Typ av tjänst:

Vi söker en HR-administratör (PA) till den 71:a Bataljon som är en stående bataljon som har ca 800 anställda där huvuddelen är kontinuerligt tjänstgörande.

Nivå: Civil

Sökande förband/enhet: 71:a Bataljon P 7 

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

 • Arbeta som administrativ del av ett team.
 • Ansvara för underlag vid indatering och uppdatering av personal i SAP.
 • Uppföljning av personalärenden.
 • Dokumentation och arkivering.
 • Personallistor.

Vem är du? 

För tjänsten krävs:

-Godkända betyg inom Svenska, Engelska samt Matematik från gymnasiet.

-Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU) med godkända betyg

-Mycket god förmåga i Microsoft Excel och Word 2010

Tidigare erfarenhet eller utbildning inom HR och personaladministration är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i gruppen är det viktigt att du kan arbeta självständigt och noggrant under press, har en god samarbetsförmåga samt är flexibel. För att du ska klara av uppgifterna krävs att du har en god organisationsförmåga och tycker om administrativa arbetsuppgifter. Har du internationell erfarenhet är det meriterande. 

Vad kan Försvarsmakten erbjuda dig? 

Vi erbjuder ett arbete som skiljer sig från mängden, som är utvecklande  och utmanande. Arbetet innebär stor variation av arbetsuppgifter.  Eftersom du tillsammans med dina arbetskamrater arbetar i team kommer ni att bygga upp en stark gemenskap. I tjänsten ingår fysisk träning på arbetstid.

Här har du chansen att göra skillnad och påverka andra människors möjligheter att uttrycka sina åsikter och få en tryggare vardag. Vi söker dig som tror på människors lika värde, har demokratiska värderingar och är beredd att tjänstgöra både nationellt och internationellt.

Ytterligare information om tjänsten:

Tjänsten är på ett år allmän visstidsanställning enligt LAS §5.

Försvarsmakten tillämpar individuell och differentierad lönesättning för samtliga arbetstagare utom flygförare (ALFF).

Intervjuer är planerade att genomföras 2017-08-21

Frågor om tjänsten kan ställas till:
rekrytering-p7@mil.se

Fackliga representanter nås via mail:

Johan Sjökvist (OF); johan.sjokvist@mil.se
Senadin Sela (OFRS); senadin.sela@mil.se
Tony Borg (SEKO); tony.borg@mil.se
Johan Kullman Andersson (SACO); johan.kullman-andersson@mil.se

Sista datum för ansökan: 2017-08-13

Anställningsdatum: Snarast eller enligt överenskommelse


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet, P7, är ett pansarregemente som håller i grundläggande militär utbildning (GMU) för rekryter, en bataljon anställd på heltid, en bataljon anställd på deltid och fyra bataljoner i hemvärnet – nationella skyddsstyrkorna. Regementets inriktning är stridsfordon och mekaniserad strid. Under tre år i rad har förbandet blivit utsett till ”Sveriges bästa förband”.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 02 juli 2017
 • Plats: Revingehed, Skåne län, Sverige
 • Förband: Södra skånska regementet (P 7) Revingehed
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-08-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan