Handläggare till personalsektionens internationella funktion

Om tjänsten


Vi söker vi dig som är intresserad av att arbeta med bemanning av Försvarsmaktens Enskilda Insatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som HR-generalist vid personalsektionens Int-funktion kommer du att;
- Arbeta med rekrytering/bemanning av Försvarsmaktens Enskilda Insatser och ansvara för hela urvalsprocessen för upp till grad OF3.
- Ansvara för bemanning och förberedelser av militära enskilda insatser (NATO, EU, FN & bilateralt).
- Samverka med flera aktörer inom Högkvarteret liksom med andra förband, myndigheter och internationella organisationer.
- Stödja uttagen personal inför, under och efter tjänstgöring utomlands i personalrelaterade frågor.
- Arbeta med vid sektionen allmänt förekommande arbetsuppgifter. Det finns möjlighet att specialisera sig inom ett visst arbetsområde utifrån kompetens, intresse och sektionens behov.

Kvalifikationer
• Akademisk examen eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom HR-området
• Några års erfarenhet som handläggare inom Försvarsmakten, gärna inom HR-området
• God engelska i tal och skrift
• Goda kunskaper i Office-programmen

Meriterande
• Erfarenhet av utlandstjänst eller internationell arbetslivserfarenhet, gärna med inslag av myndighetssamverkan
• Erfarenhet av operativt personalarbete
• Kunskap om Försvarsmaktens avtalssamling
• Erfarenhet av SAP/PRIO samt VIDAR
• Andra språkkunskaper än engelska

Personliga egenskaper
Vi söker dig som arbetar för att hitta bra helhetslösningar med både Försvarsmaktens och individens bästa i fokus. Du är en ”doer”, trivs med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor.
Som person är du serviceinriktad och din förmåga att samarbeta är mycket god. Du är flexibel utifrån rådande omständigheter. Du är strukturerad och kan prioritera bland många arbetsuppgifter. Du har förmåga att arbeta självständigt med eget ansvar och har en ödmjuk inställning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna manliga sökanden.

Övrigt
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placeringen är tillsvidare med provanställning om 6 månader. Arbetsort: Stockholm.

Frågor om befattningen kan ställas till Chefen för internationella funktionen, Cecilia Righammar tel. 08-788 79 45.

Fackliga kontaktpersoner vid Högkvarteret
SACO HKV, Camilla Robertsson
OFR/S HKV, Pia Almström
SEKO Försvar HKV, Hans Monthan
OFR/O HKV, Arne Nilsson
Samtliga nås på telefon 08-788 75 00

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-11.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 juli 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Högkvarteret (HKV) Stockholm
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-11

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan