Chef sökes till FMLOG ServiceCentret i Ronneby

Om tjänsten


Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete i ett av Försvarsmaktens mest utvecklande miljöer?

Vi söker nu en chef som vågar anta utmaningen att få ansvara för ServiceCentret i Ronneby och hoppas självklart att du vill söka till oss.

FMLOG (Försvarsmaktens Logistik), ett krigsförband som finns närvarande i samtliga garnisoner och flottiljer inom FM. 2.NSE SYD med sin ledningsstab är belägen i Karlskrona och är en av fyra i landet. Enheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som FMs samtliga förband behöver för att verka i sina uppgifter under fred, kris och krig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Just din uppgift blir att utveckla, leda, planera och fördela arbetet med personal om 34 medarbetare. Till din hjälp har tre sektionschefer och Stf SeC chef som ingår i din ledningsgrupp. Utöver ditt närmaste verksamhetsuppdrag så ingår du som DUC till C 2.NSE SYD, häri förväntas ditt engagemang och stöd till helheten av enhetens gemensamma produktionsarbete. Stor del av din vardag innebär även att samverka med de förband som ServiceCentrat stödjer, både på kort och lång sikt. Du är en viktig aktör som C FMLOGs lokala samordnare vilket innebär att samordna FMLOGs verksamhet inom Ronnebys Flygflottilj.

Kvalifikationer
För att dina förutsättningar ska bli så bra som möjligt kommer du med tidigare erfarenheter från logistik
Bedömningen av din dokumenterade erfarenhet att motivera, delegera och entusiasmera underställd personal, är av minst fyra år
Din inställning och tidigare erfarenhet till att bygga goda och långsiktiga relationer genom bl a samverkan, är mycket viktig för oss, härav ett högt värdesättande krav på dig
Utöver ovan nämnda krav tar vi för givet att du inte hindras av att kommunicera på olika nivåer inom myndigheten i både tal, skrift, Svenska och Engelska
Du har körkort B, goda data kunskaper samt att du tidigare arbetat i SAP-miljö
Befattningen är i nivå OR8

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, förmågan att arbeta självständigt som i samarbete med andra, din flexibilitet och din ambition att driva verksamhet mot uppsatta mål.

Övrigt
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Anställningen är en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår resor och övningsverksamhet.
Arbetsort är Ronneby.

Upplysningar om tjänsten lämnas av C 2.NSE SYD Övlt Lars Bergecliff Tel. 0706-87 78 25

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av HR 2.NSE SYD Viktoria Nordström Tel. 0455-851 21

Fackliga representanter
OFR/O Per Jespersson
OFR/S Jörgen Svensson
SACO Birgitta Strauss
SEKO Jörgen Stehn

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-31


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 juli 2017
  • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan