Larmtekniker Teknisk Bevakning

Om tjänsten


Larmtekniker Teknisk Bevakning (inbrottslarm, passage och kamerasystem)

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av att självständigt genomföra driftsättningar, förebyggande och avhjälpande underhållsarbete av tekniska bevakningssystem. Att stödja kunden med support och rådgivning samt aktivt delta före och under projekt. Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och på anläggningar inom Livgardets garnison. Resor i tjänsten både nationellt och internationellt samt planerad landsomfattande jour/beredskap förekommer.

Kvalifikationer
• För tjänsten erfordras 3-årig gymnasieutbildning med El/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• Vi förutsätter att du har flerårig branscherfarenhet inom modern säkerhetsteknik, vilket även ställer krav på goda PC och nätverkskunskaper
• Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
• B-körkort fordras

Meriterande
• Erfarenhet av arbete med mekaniska samt elektromekaniska lås
• Dokumenterad säkerhetsteknikutbildning samt kunskap om R-Card M5 Mega, Galaxy G3/D, Larmnet 6000, S20/S25, Milestone-, Lenel-, Bosch- CCTV-system
• Erfarenhet av och kännedom om Försvarsmaktens utrustningar
• BE-körkort
• Genomförd värnplikt eller grundläggande militär utbildning (GMU)
• Kännedom om Försvarsmaktens applikationer

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och social men kan även agera självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du är serviceinriktad, stresstålig och har god analytisk förmåga samt utför uppgifter med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Obekväm arbetstid samt resor nationellt och internationellt förekommer.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
I anställningen ingår även att genomföra en del arbetsuppgifter på hög höjd vilket medför godkänd läkarundersökning innan anställning.
Arbetsort: Kungsängen.

Upplysningar
Upplysningar om befattningen lämnas av Avdelningschef Michael Möller 070-353 33 84 eller Projektsamordnare Petter Borén 072-172 16 84

Fackliga representanter
OFR/O Håkan Larsson
OFR/S Clarence Arnstedt
SACO Mika Laitanen
SEKO Försvar Hans Monthan
Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00

Sista ansökningsdatum
2017-08-13


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 07 juli 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-13

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan