Läkare/Företagsläkare Vikariat

Om tjänsten


Du kommer att ingå i ett företagshälsovårdsteam bestående av fysioterapeut/ergonom, psykolog, sjuksköterskor, läkare, arbetsmiljöingenjör och medicinsk sekreterare. Samtliga teammedlemmar har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta. I teamet är samverkan en av ledstjärnorna, vilket ger en intellektuellt stimulerande miljö utifrån de olika professionernas kompetenser. Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du, under arbetstid, ha möjlighet att träna.

Försvarshälsan Halmstad
Arbetsplatsen är en intern företagshälsovård inom Halmstad garnison. Garnisonen har ca 1200 anställda. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård samt företagshälsovård anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer.

Arbetsuppgifter
Som läkare på Försvarshälsan har du varierande arbetsuppgifter.
På mottagningen utförs arbetet exempelvis i form av att, ur ett företagshälsovårdsperspektiv, ta emot rekryter och anställda för en medicinsk bedömning, stödja i rehabilitering, vaccinationer och lagstadgade hälsoundersökningar.

Kvalifikationer
Vi vänder oss till Dig som är legitimerad läkare med specialistutbildning gärna inom företagshälsovård eller allmänmedicin. Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Du har minst fem års klinisk yrkeserfarenhet. För anställningen krävs svenskt medborgarskap samt en godkänd personkontroll.

Övrigt
Tillträde snarast eller efter överenskommelse vikariatet är fram tills minst februari 2018
Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
Chef Försvarshälsan i Halmstad Marianne Hagslätt, 0706634129
Medicinskt ansvarig läkare Tony Rikk, 0708987731
Chef Försvarshälsan Region Syd Christer Svensson 070-581 94 20

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel: 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan- Anders Nilsson, tel: 0457-47 16 18, 070-815 22 56
Saco, Lisbeth Landin, tel. 0455/85115, 073-1828047
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast den 2017-09-24


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 augusti 2017
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan