Förrådsarbetare

Om tjänsten

Förrådsarbetare
Vi behöver nu förstärkning till vårt servicecenter på FMLOG Servicecenter Arvidsjaur en till två personer och söker dig som gillar högt arbetstempo i en miljö präglad av framåtanda, lagarbete och ständiga förändringar. Är du flexibel, noggrann och har god social förmåga? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som förrådsarbetare på FMLOG kommer du på ett serviceinriktat sätt att ansvara för mottagning, förrådsställning och utlämning av materiel. Du kommer att genomföra åtgärder på förnödenheter enligt gällande materielvårdsinstruktioner och du kommer att genomföra redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT samt PRIO.

Du kommer även att medverka i övriga funktioner inom verksamheten samt delta i utbildningar inom ditt område.

Kvalifikationer

 • Genomförd 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 • Körkortsbehörigheter *B
 • Tidigare erfarenheter inom förrådshållning och/eller logistik

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet i Försvarsmaktens materielprocess.
 • Erfarenhet i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO.

Genomförd militär utb (ex Vpl,Gmu,)

 • Körkort *CE*.
 • Truckförarutbildning.
 • Tidigare yrkeserfarenhet av lagerarbete eller som av arbetsgivaren bedömer likvärdig som likvärdigt.
 • Erfarenhet av tidigare arbete med kundbemötande.

Personliga egenskaper
Som person har du god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Upplysningar om befattningen kan lämnas av:
Robert Larsson Avdelningschef, 0960-15434,070-604-61-08

Fackliga representanter

OFR/S Per Eriksson

SEKO Dan Rådman

Samtliga nås via växeln på: 0960-15000

Övrigt
Tillträde 2017-11-01 eller enligt överenskommelse.

Arbete på annan ort kan förekomma samt arbete för Försvarsmakten utomlands.

Tunga lyft kan förekomma.

Försvarsmaktens Fyskrav.

Anställningsform: Visstidsanställning 6 mån Arbetsort: Arvidsjaur

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2017-10-01 Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 31 augusti 2017
 • Plats: Arvidsjaur, Norrbottens län, Sverige
 • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-10-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan