Blekinge flygflottilj söker handläggare infrastruktur

Om tjänsten

till flottiljstaben A 5

på allmän visstidsanställning  24 månader

Vi söker dig som vill arbeta med bygg och fastighetsfrågor. Bleking flygflottilj använder en stor mängd byggnader för att lösa sina militära uppgifter. Därför är det mycket viktigt att flottiljen har god kompetens för att kunna föra dialog med Försvarsmaktens hyresvärd Fortverket. Detta i syfte att utveckla fastighetsbeståndet så att det ständigt är anpassat efter de uppgifter som tilldelas Blekinge flygflottilj.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Delta och stödja flottiljens organisation inom området infrastruktur. Detta innebär dokumentframtagning, verksamhetsanalyser, ekonomiska analyser och komma förslag på ändamålsenliga förbättringar i tidigare utformade processer inom området infrastruktur.

Krav:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom infrastruktur

Dina personliga egenskaper präglas av att du har ett bra ordningssinne samt att du trivs med att arbeta självständigt. Du besitter en god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid den personliga lämpligheten för tjänsten.

Meriterande:

 • Erfarenhet av den statliga sektorns fastighetsförsörjning

Det är önskvärt att du har körkort för personbil eftersom Blekinge flygflottilj bedriver verksamhet på flera orter utanför Ronneby/Kallinge.

Underlag att bifoga med ansökan:

 • Personligt brev

 • CV

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna: C A 5 Tomas Nilsson tel 070-818 29 53 eller Christina Sonberg tel 070-592 51 66

Fackliga företrädare:

Hans Bergvall, OFR/O tel 070 -949 06 08, Lars Bengtsson, SACO tel 0457-47 17 01, Peter Bohnsack, OFR/S tel 070-857 40 06, Jan-Anders Nilsson, SEKO 073-422 23 40

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-29

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 31 augusti 2017
 • Plats: Ronneby, Blekinge län, Sverige
 • Förband: Blekinge flygflottilj (F 17) Ronneby
 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-09-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan