Löneadministratörer för vikariat

Om tjänsten

Administrativa Enheten vid Försvarsmaktens HR Centrum arbetar med att registrera löne- och personalhändelser i SAP lön till Försvarsmaktens anställda. Arbetet bedrivs i ett öppet kontorslandskap i nära samarbete med kollegor på enheten och andra specialistfunktioner inom HR Centrum.

Kvalifikationer
Du har utbildning inom löneadministration eller annan likvärdig erfarenhet

Meriterande
Erfarenhet av löneregistrering
Erfarenhet av SAP lön

Personliga egenskaper

Vi söker dig som ser en framtid inom löneadministration och trivs med servicerollen samt att arbeta i en föränderlig miljö där system och avtal går hand i hand

En förutsättning för att trivas med arbetet är att du kan jobba enligt fastställda rutiner samtidigt som du driver egna frågor och bidrar till enhetens utveckling i stort. Dina främsta styrkor är att du stimuleras av problemlösningar, är engagerad och positiv, prestigelös, vilja att ta för dig samt dela med dig av dina erfarenheter. Du är självständig, och ansvarstagande samt lyhörd och tycker om att samarbeta med andra för att lösa en uppgift. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.

Övrigt
Befattningen är vikariat på ca 8 månader, med god möjlighet till förlängning.
Arbetsort: Stockholm, Gärdet
Tillträde enligt överenskommelse

Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa:

  • Anki Karlsson 070-918 65 19
  • Ulf Åkerström 070-956 35 34

Fackliga företrädare
SACO Camilla Robertsson 070-553 70 39
SEKO Hans Monthan 070-215 13 44
OFR/S Pia Almström 073-361 36 69
OFR/O Arne Nilsson 070-629 79 28

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmakten HR Centrum är en service- och supportfunktion. Vi har som främsta uppgift att stötta chefer och medarbetare med HR- och lönefrågor. Vi är drygt 250 medarbetare med verksamhet i Stockholm, på Gärdet i ett modernt kontorslandskap.

Varje dag och varje timme gör Försvarsmaktens medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 01 september 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens HR-centrum (FM HRC) Stockholm
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan