Två förrådsmän/-kvinnor till Eksjö

Om tjänsten


Servicecenter Eksjö
består av 25 personer som är fördelade med ca hälften kvinnor och hälften män i varierande åldrar. Vi stödjer i första hand Eksjö garnison med försörjning av deras materiel som ex. personlig utrustning, drivmedel, ammunition, vapen och fordon. Tjänsterna inriktas vid Servicesektionen som stödjer våra soldater i huvudsak med den personliga utrustningen. I denna sektion arbetar 13 personer som tillsammans svarar för genomförande, planering och framför allt vara en positiv kontakt mot våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för mottagning, förrådsställning och utlämning av materiel, fordon, drivmedel och AM
- Genomför åtgärder på förnödenheter enligt gällande materielvårdsinstruktioner
- Genomför redovisning av förnödenheter i FM´s redovisningssystem LIFT samt PRIO
- Medverka i att upprätthålla kontakt med kunder
- Medverka i övriga funktioner inom verksamheten som till exempel delta i utbildningar och utföra arbete för annan förrådsavdelning inom FMLOG i landet
- Kunna genomföra utlandstjänstgöring i s k Logteam

Kvalifikationer
- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
- Tidigare erfarenhet av arbete som förrådsman eller arbete som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt
- God datavana och intresse av att arbeta i olika logistiksystem
- Körkort *B*

Meriterande
- Goda kunskaper i SAP-miljö
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO/SAP
- Körkort *C*
- Truckförarutbildning
- Hjullastarutbildning
- ADR

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med tillträde 2017-11-01 eller enligt överenskommelse.
Tunga lyft kan förekomma.

Upplysningar om befattningen lämnas av Avdelningschef, Sofie Bergkvist Tel:0381-185 48
Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av HR-Generalist, Viktoria Nordström Tel:0455-851 21

Fackliga företrädare
OFR/O Per Jespersson
OFR/S Jörgen Svensson
SACO Birgitta Strauss
SEKO Jörgen Stehn
Samtliga nås via växeln: 08-51439000

Sista ansökningsdag 2017-09-30


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 september 2017
  • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan