Förrådsman/Kvinna till Servicecenter Karlskrona

Om tjänsten


Vill du ha ett spännande arbete? Vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och i krigsorganisation?

Vi söker nämligen nya kollegor på befattningen Förrådsman/kvinna på Servicecenter i Karlskrona, och hoppas på att du vill söka till oss.

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiell till verksamhet inom Försvarsmakten. Detta innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.
Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP miljö. Detta medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

För att förutsättningarna ska bli så bra som möjligt kommer du med tidigare erfarenhet från logistikmiljö och har du dessutom truckkort, C- körkort, ADR behörigheter är detta meriterande.
Vi vet att framgångsfaktorer i detta arbete är att samarbeta lika mycket som att själv kunna ta initiativ till uppgiftslösning så förväntningarna är detsamma för dig.

Kvalifikationer
- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
- Tidigare erfarenhet inom förrådshållning och/eller logistik.
- Goda datakunskaper.
- Körkortsbehörigheter *B.
- Truckkort.

Meriterande
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess.
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO.
- Ammunitionsutbildning.
- Drivmedelsutbildning.
- ADR behörigheter.
- C- körkort.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

Övrigt
Tillträde 2017-10-01 eller snarast enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning f o m 27-10-01 – 2017-12-31
Tjänsten är säkerhetsklassad och arbete på annan ort kan förekomma samt arbete för Försvarsmakten utomlands.
Tunga lyft kan förekomma.

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Avdelningschef, Thommy Mathisson mobil tel: 070-5930284

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av
HR-Generalist, Viktoria Nordström Tel:0455-851 21

Fackliga företrädare
OFR/O Per Jespersson
OFR/S Jörgen Svensson
SACO Birgitta Strauss
SEKO Jörgen Steen
516, 301 8

Sista ansökningsdag 2017-09-22


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 september 2017
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-22

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan