Förrådsman/Kvinna till Servicecenter Revingehed

Om tjänsten


Vill du ha ett spännande arbete? Vill du vara med och utveckla och påverka en organisation som arbetar både i fredsorganisation och krigsorganisation?

Det övergripande arbetet går ut på att genomföra mottagning, förrådshållning och utlämning av materiel till verksamhet inom Försvarsmakten. Det innebär att du har en hel del kontakt med våra interna och externa kunder.

Det mesta av vår vardag handlar om att se till att vår kärnverksamhet, förnödenhetsförsörjning, fungerar och för att ha koll på detta använder vi oss av systemstöd i SAP-miljö vilket medför att god datakunskap inte bara är en fördel utan ett krav hos oss.

För att förutsättningarna ska bli så bra som möjligt kommer du från logistikmiljö, gärna från lager/lagerhållning eller reservdelsförsörjning. Har du dessutom truckkort, C- körkort, och ADR behörigheter är detta meriterande.

Eftersom både befattningarna och uppgifterna är knutna till en krigsorganisation så kommer du även att få utbildning och övning för att verka i den. Detta betyder bland annat att du kommer att få utbildning i vad som förväntas av dig vid en höjd beredskap. Det ingår även internationell arbetsskyldighet i Försvarsmaktens anställningsförhållanden.

Kvalifikationer
- 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
- Tidigare erfarenhet inom reservdelslager, förrådshållning och/eller logistik.
- Goda datakunskaper.
- Körkortsbehörigheter *B.
- Körkortsbehörigheter *B, CE, befattning nr 4.
- God fysisk status, befattning nr 1.

Meriterande
- Genomförd värnplikt, GMU, GUF eller annan militär utbildning.
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens materielprocess.
- Goda kunskaper i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO.
- Goda datakunskaper i SAP-miljö.
- Ammunitionsutbildning.
- Drivmedelsutbildning.
- ADR behörigheter.
- Truckkort.
- Körkortsbehörigheter * BE CE.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, god social förmåga, flexibilitet, noggrannhet samt förmåga att arbeta självständigt.

Övrigt
Tillträde 2017-11-01 eller snarast enligt överenskommelse.
Arbete på annan ort kan förekomma.
Tunga lyft och arbete utomhus vid alla årstider kan förekomma.
Vi tillämpar provanställning 6 mån.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Avdelningschef, Rickard Almroth 046-36 87 40.

Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av HR-Generalist, Viktoria Nordström 0455-851 21.

Fackliga företrädare
OFR/O Per Jespersson
OFR/S Jörgen Svensson
SACO Birgitta Strauss
SEKO Carl-Erik Sandberg, Jörgen Steen
Samtliga nås via Försvarsmaktens växel: 08-51439000.

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-25


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 september 2017
  • Plats: Revingehed, Skåne län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-09-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan