Förrådspersonal

Om tjänsten

Enhet

FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3.NSE NORD, söker Förrådspersonal. FMLOG ansvarar för underhåll och stöd till förband, staber och skolor inom Försvarsmakten, med ca 1200 anställda. 3.NSE NORD ingår som en av sex enheter inom FMLOG och har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter som förbanden behöver för att genomförautbildning, övning, beredskap och insats.

Arbetsuppgifter

Uppgifterna består främst av förrådsarbete under ledning av arbetsledare, redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO. Du stöder de bataljoner vi har med persedlar och gruppmateriel. Vi servar våra medarbetare vad gäller uthämtning och avrustning av unifromer. Dessutom ska du medverka i övriga funktioner inom verksamheten som till exempel delta i utbildningar och utföra arbete åt annat förråd inom FMLOG. Du ska även vara beredd att tjänstgöra internationellt.

Kvalifikationer

  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Körkort *B*
  • Goda datakunskaper

Meriterande kvalifikationer

Meriterande är erfarenhet av försvarsmaktsmateriel, yrkeserfarenhet av arbete med logistik och truckförarbevis.

Personliga egenskaper

För att klara av befattningen vill vi att du har god problemlösningsförmåga, god samarbetsförmåga och en positiv inställning till utveckling och förändring. Stor vikt kommer att läggs vid personliga egenskaper.

Typ av anställning

Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Tillträde

Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del i rekryteringsprocessen.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Chef för Servicepunkt Härnösand, Stefan Öström 070 698 50 85.

Fackliga representanter

SEKO Ann-Charlotte Aittamaa 070-310 79 63

Välkommen med din ansökan senast 20171008. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Vi ber dig även att skriva löneanspråk i ditt ansökningsbrev.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 september 2017
  • Plats: Härnösand, Västernorrlands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-10-08

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan