K 3 söker kvalitetschef till regementsstaben

Om tjänsten

Som kvalitetschef på K 3 är du ansvarig för att leda och utveckla kvalitetsledningssystemet inom förbandet. Du ingår i K 3 ledningsgrupp och äger det övergripande ansvaret för att utveckla och följa upp organisationens uppsatta kvalitetsmål och ständiga förbättringar. Det är en tjänst som kräver synlighet, engagemang, närvaro både internt och externt. Kvalitetschefen är ansvarig för kvalitetssäkring av våra olika produktionslinjer på såväl strategisk som operativ nivå - genomföra egenkontroller, interna kvalitetsrevisioner och ansvara för organisationens kontakter med externa revisionsorgan. Som kvalitetschef ska du också kunna leda och stödja alla enheter i kvalitetsfrågor. Vidare ansvarar kvalitetschefen för förbandets flygsäkerhetsarbete gentemot Flygoperatören. Du rapporterar direkt till regementschefen men arbetsleds av stabschefen eller dennes ställföreträdare.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom kvalitetsarbete eller erfarenhet inom kvalitetsarbete som arbetsgivare bedömer likvärdig.

  • Dokumenterad erfarenhet av kvalitetsarbete.

Meriterande

  • Bakgrund inom Försvarsmakten och förståelse för stabsarbete.

  • Projektledarutbildning eller praktisk erfarenhet av projektledning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är målinriktad, kommunikativ, strukturerad och utåtriktad. Du är prestigelös och anpassningsbar med innebörd att du i vardagen kommer medverka i olika situationer/möten med kollegor, kunder och andra samarbetspartners där din förmåga att kunna sätta dig in i situationen är av största vikt för fortsatt utveckling.

Vi jobbar i en kravfylld verksamhet med tydliga riktlinjer från olika kvalitetsstandarder framförallt inom vår flygverksamhet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, dock ser vi gärna att tillträde sker senast 2018-01-01.

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Arbetsort: Karlsborg

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

K 3, Stf Stabschef, Mj Lars Pettersson 0505-45 10 00.

K 3, G1, HR Generalist, Jonathan Nygren 0505-45 10 00.

Fackliga representanter:

OFR/O, Josefina Åsemyr/Mats Jansson 0505-45 10 00

SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 september 2017
  • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-10-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan