Teknisk chef till Internationella Utbildningsenheten

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som teknisk chef IntUtbE planerar och funktionsleder du enhetens tekniska tjänst. Du ansvarar för att planera, samordna och leda statusuppföljningen av enhetens mtrl. Du understödjer också planering och genomförande av våra insatsutbildningar. Du följer upp den materiella tillgängligheten på enheten och ger anvisningar för materielkontroller och inventeringar gällande fordon.

Kvalifikationer
• Teknisk officer (Markmekanik)
• Erfarenhet av att arbeta i de administrativa IT-stöden PRIO, LIFT och i VIDAR
• God datorvana
• B-körkort
• Militärt förarbevis

Meriterande
• Högre behörighet körkort C/CE
• Internationell tjänstgöring

Personliga egenskaper
I din roll som Teknisk chef är du noggrann, gillar ordning och struktur och har hög förmåga till tempoväxling. Då vi ofta samarbetar med andra förband så har du en god förmåga att skapa och bygga relationer såväl internt som externt. Du har en god förmåga att tidigt se vad som behöver göras, planera för detta och självständigt kunna arbeta med flera uppgifter samtidigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är nivå OR8, Teknisk officer vid Livgardet, Internationella utbildningsenheten.
Befattningen är tidsbegränsad.
Arbetsort: Kungsängen. Tjänst på annan ort förekommer.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt avtal.

För mer information om tjänsten kontakta C Log kn Stefan Flender. Nås via växeln: 08-584 540 00.

Fackliga representanter
OFR/O Johan Hamlin
OFR/S Madeleine Daleo
SACO Catarina Malmrot
SEKO Thomas Klasson
Samtliga nås via växeln på 08-584 540 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-27. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Internationella utbildningsenheten (IntUtbE) på Livgardet leder planering, genomförande och utvärdering av Försvarsmaktens insatsspecifika utbildning. Utbildningen syftar till att förbereda förband och enskilda att kunna genomföra internationella operationer i rätt tid med rätt förmågor. Genom detta bidrar enheten till Försvarsmaktens tillgänglighet, trovärdighet och operativa förmåga i genomförandet av internationella operationer.
Internationella utbildningsenheten är inom området ledande, och enhetens kompetens är ständigt efterfrågad. För att kunna möta detta följer enheten kontinuerligt utvecklingen inom aktuella insatsområden, och det ställs höga krav på såväl kompetens som engagemang hos varje medarbetare.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 oktober 2017
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-10-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan