Logistikofficer till regementsstaben

Om tjänsten

Är du en person med erfarenhet från materielplanering och materielförsörjning? Vill du vara en del av ett team som arbetar mest i den digitala miljön, men också är redo att arbeta fysiskt när så krävs? I så fall har vi en plats till dig.

G4 har till uppgift att leda regementets förnödenhetsförsörjning och tekniska tjänst. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att samordna regementets materielnyttjande mellan de olika verksamheterna ex.vis. våra krigsförband och Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att materielplanera våra krigsförband och följa upp aktuellt materielläge. Ditt ansvarsområde omfattar planering, beställning och uppföljning av materielläget vid våra krigsförband samt vid Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS). I samband med kurser och uppkomna behov, hantera materiella rörelser in och ut från Trängregementet. Du kommer också att arbeta med att prioritera materiel och samordna nyttjande inom regementet.

Kvalifikationer

Du som söker är yrkesofficer OF 2-3 alt OR 8, har erfarenhet från logistikbefattning och innehar B-körkort.

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av förnödenhetsförsörjning och materielplanering
 • Erfarenhet av att arbeta i IOR, LIFT och/eller PRIO
 • C-körkort

Personliga egenskaper

För att trivas som logistikofficer i regementsstaben ser vi att du har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt samt ta egna initiativ. Du är positiv och har en mycket god analytisk förmåga. Ditt arbete vittnar om noggrannhet och struktur. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya förutsättningar och arbetsuppgifter, arbeta både på kort och lång sikt. Då tjänsten innebär kontakter både internt och externt bör du också ha förmågan att vidmakthålla och utveckla relationer. Du är flexibel och öppen för att arbeta handgripligt när så krävs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Befattningen är placerad i regementsstaben på G4/Logistikavdelningen på Trängregementet i Skövde.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef mj Johan Bredberg tfn 070-618 9380.

Vi kommer löpande att arbeta med urval och intervjuer.

Fackliga representanter 

 • SACO Birgitta Nilsson
 • OFR/S Peter Danielsson
 • OFR/O Jörgen Eliasson

Samtliga nås via vx 0500-46 50 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-29. Vi vill att din ansökan innehåller ett personligt brev och ett CV (i PDF-format).


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Trängregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Vi utvecklar, utbildar och leder krigsförband inom logistik och sjukvård. Våra kompetenser är efterfrågade nationellt och vid internationella insatser. Trängregementets ambition är att vara ett av Europas ledande militära logistikcentra. På Trängregementet finns Försvarsmaktens Logistik- och Motorskola (LogS).

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 06 oktober 2017
 • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Trängregementet Skövde
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2017-10-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan