Handläggare Försörjning FMLOG 1.NSE VÄST

Om tjänsten

Inom FMLOG finns det bl a fyra Nationella Stöd Enheter (NSE) organiserade- VÄST, SYD, MITT och NORD. NSE har till uppgift att stödja övriga FM med logistik nationellt och internationellt. 

FMLOG söker en Handläggare Försörjning till 1.NSE VÄST med placering i Skövde, Klagstorp.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med bred och generell kompetens inom de olika produktionsområden som är Genomförandesektionens uppgift och ansvar. De olika produktionsområdena är bl a avveckling, förnödenhetsredovisning, gods/transport, inventering, MFO och materielförsörjning m.m. Du kommer att få ett huvudsakligt ansvarsområde som Handläggare försörjning men förväntas även att stötta dina övriga kollegor inom Genomförandesektionen vid behov.

Du ska vara insatt i frågeställningar inom enheten som kan påverka förutsättningar inom produktionsområdet. Du ska identifiera enhetens utvecklings- och utbildningsbehov samt vara beredd att genomföra internutbildningar. Vara beredd att vid behov hantera i övrigt förekommande arbetsuppgifter vid Genomförandesektionen vid 1.NSE VÄST.

Kvalifikationer
- Mycket god kunskap om förnödenhetstjänsten inom Försvarsmakten.
- Mycket god kunskap i redovisningssystemet Lift.
- Mycket god kunskap i redovisningssystemet PRIO.
- Kunskap och erfarenhet av arbetsledning inom området förnödenhetsförsörjning.
- Erfarenhet från förrådsställning av materiel och förnödenheter.
- Erfarenhet och kunskap från att jobba i Office. 
- Körkort *B*

Meriterande
- Kunskap och erfarenhet av projektledning/ledning av arbetsgrupper.
- Erfarenhet av Försvarsmaktens organisation och verksamhet.
- Erfarenhet från tidigare arbete inom logistikområdet.
- Kunskap och erfarenhet från arbete med farligt gods.

Som person trivs du med att jobba självständigt och i grupp. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har ett stort engagemang och eget ansvar i din yrkesroll som bl a kan innebära att leda och samordna projekt. Du har god analytisk förmåga, ser samband och olika lösningsalternativ.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper. 

Övrigt
Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning och övningar. Resor i tjänsten förekommer med kortare eller längre tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt. 

Arbetstid/Varaktighet 
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
 
Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan.

Arbetsort: Skövde

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta:
Chef Genomförandesektionen Linda Wallenius, 070-243 06 85
Chef 1.NSE VÄST Anders Eriksson, 070-510 01 40

Fackliga representanter:
SEKO Kurt Ragnarsson, 070-886 98 59
OFR/S Mikael Ekelund, 072-186 15 09
SACO Jenny Yström, 070-856 42 93
OFR/O mj Magnus Pantzar, 070-352 51 09

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 25 oktober 2017
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-11-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan