Är du noggrann, kundinriktad och gillar praktiskt arbete?

Om tjänsten

Norrbottens flygflottilj söker: Civil Tekniker Flygsäkerhetsmateriel.

Befattningen återfinns i F 21 insatsorganisation vid 3. Flygunderhållsenheten.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som säkerhetsmaterieltekniker ska du som person vara serviceinriktad, ansvarskännande och noggrann. Tjänsten kännetecknas av ett mycket högt säkerhetstänk och personligt ansvarstagande då den dagliga tjänsten är direkt relaterad till flygsäkerheten, ditt arbete är pilotens sista ”livlina”.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team på 13 personer med både kvinnor och män. I våra arbetsuppgifter ingår bl.a. service, reparation, modifiering samt tillpassning av flygutrustning, exempelvis flyghjälm, syrgasmask, flytvästar och livflottar. Intern utbildning kommer ges.

Du kommer ha nära kontakt med våra kunder samt arbeta praktiskt både enskilt och i nära samarbete med kollegor. Som civil tekniker i försvarsmakten ska du uppfylla försvarsmaktens krav för fysisk standard, därför ingår fysisk träning som en arbetsuppgift.

Kvalifikationer

● Lägst gymnasial utbildning.

● Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

● Grundläggande datorvana.

● Lägst körkort klass B.

● Innan en eventuell anställning kommer du att genomföra ett fysiskt test där din kondition och styrka prövas.

Meriterande kvalifikationer

● Teknisk utbildning.

● Erfarenhet av sömnadsarbete.

● Genomförd värnplikt/ GMU.

Övrigt

Detta är en civil befattning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsomfattning 100 %

Utbildningen för att bli behörig säkerhetsmaterieltekniker sker till största del i Linköping, total kurstid är ca 10 veckor fördelat på två år.

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Med anställning följer skyldighet att krigsplaceras, delta i utbildning, övningar och insatser, både inrikes och utrikes.

Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsort Luleå

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Chef Säkmatdetaljen, Niklas Olsson 0920-23 46 76, mob 076-117 24 56

Stf C Säkmatdetaljen, Chatrin Blomberg 0920-23 46 76.

Fackliga organisationer: OFR-S, SEKO, SACO och OFR/O nås genom F 21 vxl tfn 0920-23 40 00. Välkommen med din ansökan senast 2017-10-30. Lämna din ansökan på www.forsvarsmakten.se. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Ange två referenser samt gärna eventuellt löneanspråk.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Flottiljens huvuduppgift är att skapa insatsförband; två stridsflygdivisioner och en basbataljon där personal och soldater är redo för nationella och internationella insatser. Tillsammans med Blekinge flygflottilj och Luftstridsskolan i Uppsala delar F 21 ansvaret för övervakningen av hela Sveriges luftrum, den så kallade incidentberedskapen. Denna verksamhet pågår 24 timmar per dygn, året runt.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 oktober 2017
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj (F 21) Luleå
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-10-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan