Live Combat Training Advisor vid Joint Training Centre i Tbilisi, Georgien

Om tjänsten

Försvarsmakten lämnar på uppdrag av regeringen stöd till Georgien inom området säkerhetssektor reform (SSR). Detta sker inom ramen för Nordic Baltic Assistance Programme via NATO Substaintial - Georgia Package. Sverige bemannar idag en befattning vid Joint Training Centre i Tbilisi, Georgien och målsättningen är att fortsätta med det under flera år framöver.

Vi söker dig som är officer och major med erfarenhet av att utforma och leda övningar (markstrid) på nivån kompani och bataljon.

Krav:

  • Officer nivå OF3

  • Tränings- och övningsplanläggningskompetens

  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

 Meriterande;

  • Erfarenhet av, eller på annat sätt förvärvad kunskap om, att arbeta i en Nato struktur

Befattningsbeskrivning i korthet: Live Combat Training (LCT) Advisor. “Establish, implement and run a force on force instrumented training section. Device and supervise company and battalion level combined arms training against a live OPFOR. Advise on OC management and training needs as well as conduct of AAR‘s.”


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

I Högkvarteret finns överbefälhavaren (ÖB) och generaldirektören (GD), vilka för närvarande har ungefär 1 000 medarbetare – både officerare och civila experter. Högkvarteret (HKV) utgörs av ledningsstaben, produktionsledningen, insatsledningen, militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, juridiska staben, personalstaben och informationsstaben.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 oktober 2017
  • Plats: Tbilisi, Georgien
  • Förband: Högkvarteret (HKV) Stockholm
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-10-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan