Planeringsassistent till Gävleborgsgruppen, OR 5

Om tjänsten


Gävleborgsgruppen söker en noggrann, flexibel och serviceinriktad medarbetare till planerings- och personalsektionen!

Plan/Pers-sektionen tillhör Gävleborgsgruppen vid Livgardet som utbildar en hemvärnsbataljon i Gävleborgs län. Sektionen ansvarar för personaltjänst, långsiktig verksamhetsplanering, säkerhetstjänst samt administrativt stöd. Sektionen består av en sektionschef, en planeringsassistent, en personalhandläggare, en rekryteringskoordinator samt en HR- handläggare. Sektionen skall under chefen för Gävleborgsgruppen samordnat och i nära samarbete med övriga sektioner ansvara för att utveckla en väl fungerande personaltjänst vid hemvärnsbataljonen, skapa en förankrad och tydligt kommunicerad långsiktig verksamhetsplanering samt kunna ge administrativt stöd till utbildningsgruppen och hemvärnsbataljonen.
Vi erbjuder dig ett arbete där du arbetar till stöd för olika delar av organisationen och där din förmåga att över tiden arbeta med flera uppgifter är viktig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din befattning kommer du bl a att arbeta med bokningar av resurser för utbildning och övning. Du kommer även att svara för vissa inköp, expeditions- och arkivtjänst samt administration av passersystem. För att lösa dina uppgifter kommer du främst att arbeta i Försvarsmaktens datasystem PRIO samt Office paketet men även andra stödsystem. Du handlägger och löser olika uppgifter självständigt och samordnat med dina kollegor på utbildningsgruppen.

Kvalifikationer
GSS (grundläggande soldat- eller sjömansutbildning alternativt värnplikt)
God kommunikationsförmåga i tal och skrift

Meriterande
Goda kunskaper inom Officepaketet
God administrativ förmåga
Erfarenhet av expeditions- och arkivtjänst
Erfarenhet av att arbeta med SAP (PRIO)

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är servicemedveten, har hög arbetskapacitet samt en förmåga att arbeta självständigt mot flera skilda behov och kunder. Vi förutsätter att du har god samarbets-förmåga och snabbt anpassar dig till nya arbetsmetoder och arbetsuppgifter. Vi värdesätter en kreativ och problemlösningsinriktad personlighet samtidigt som hög förståelse för det regelverk som omgärdar myndighetens verksamhet är nödvändigt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetsort: Gävle
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Enhet: Gävleborgsgruppen, Plan/Pers Sektionen

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Major Per-Erik Krause (Sektionschef), nås på telefon 010-823 69 25.

Sista ansökningsdag: 2017-11-30


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 27 oktober 2017
  • Plats: Gävle, Gävleborgs län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-11-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan