11. MILITÄRPOLISBATALJON SÖKER STÄLLFÖRETRÄDANDE GRUPPCHEF TROSSGRUPP GSS/K

Om tjänsten

11. Militärpolisbataljon

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolisbataljonen andra förband vid genomförande av operationer. Detta genom exempelvis brottsutredningar, hantering av frihetsberövade personer, trafiktjänst, personskydd samt kriminal-underrättelsetjänst.

11. Militärpolisbataljonen består av två militärpoliskompanier, ett personskyddskompani samt en utredningsgrupp. Bataljonen leds och samordnas av en bataljonsstab med stöd av tillhörande stab och trosspluton. Bataljonen är bemannad med heltids- och deltidsanställda soldater, specialistofficerare, officerare och civila.

Till stab och trosspluton söker vi nu en ställföreträdande gruppchef trossgruppen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av underhållstjänst och förnödenhetstjänst inom bataljonen. Arbetet är varierande och ställer krav på flexibilitet och ansvarstagande hos individen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 •   Deltar i övningar och insatser
 •   Stöttar chef i planering och genomförande av verksamhet inom ramen för stab och tross
 •   Administration inom bataljonen
 •   Arbeten med handtruck, truck och hjullastare
 •   Drift och underhåll, exempelvis elverk

Formella krav:

 • Svensk medborgare
 • Grundläggande militär utbildning/värnplikt
 • Körkort (B)

Utbildning/kompetens/erfarenhet som är meriterande:

Vi söker dig som genomfört värnplikt/GMU och som vill och kan arbeta med militär logistik.

Tidigare tjänstgöring inom Stab och Tross, motsvarande, nationellt som internationellt samt utbildning inom militär logistik är meriterande.

Förarbevis hjullastare, truck, TLB, rullflaksväxlare, ADR och bärgning/bogsering är meriterade.

Personliga egenskaper:

Uppgiftsfokuserad, lösningsorienterad och strukturerad.

Du är bekväm med att lösa uppgift med del av grupp och du är en föregångsman som soldat.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och inför anställning kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att göras.

Tillträde:

Tjänsten är tillsvidareanställning som heltids tjänstgörande soldat med tillträde snarast.

Sista ansökningsdag: 2018-01-07

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

1.Serg Ferhat Kahruman, Stf C stab och trosspluton 11.MP-bat 070-9792309

Lt. Daniel Olsen, C S4 11.MP-bat 072-1886130 

Fackliga representanter
OFR/O Livgardet Kn Johan Hamlin, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Madeleine Daleo. Samtliga nås via växeln: 08-584 540 00.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 november 2017
 • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-01-07

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan