Personalgeneralist i bataljonstaben vid 1.Tekniska bataljonen

Om tjänsten

Övergripande arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i bataljonstaben, tillsammans med ytterligare två kollegor. Du kommer i din roll verka inom hela HR området men med vissa specifika arbetsområden. Dina huvuduppgifter kommer att utgöras av HR stöd för bataljonchef och övriga chefer konsultativt och till stor del administrativt.

Det konsultativa stödet kan röra rekrytering, anställningar, personalutveckling, avtalsfrågor mm. Det administrativa stödet kan röra personaladministrativarapporter, uppföljning, anställningar och dylikt. Vidare kommer du arbeta med personalförsörjning av soldater, officerare och specialistofficerare.

Du kommer att utvecklas inom HR området och har goda möjligheter att ta dig an flera spännande utmaningar.

Kvalifikationer

Erfarenhet av administrativt arbete företrädelsevis inom HR området

God datorvana

Meriterande kvalifikationer

Militär erfarenhet, nationell och/eller internationell

Erfarenhet av HR arbete

Kunskaper om Försvarsmaktens personalförsörjning

Kunskaper i SAP/PRIO

 

Personliga egenskaper

Du gillar struktur, noggrannhet och är ordningssam

Du har lätt för att samarbeta och är bra på att såväl föra fram ditt budskap som att lyssna på andra.

Du är initiativrik och lösningsorienterad

Du drivs av att uppnå mål och leverera resultat

Att arbeta inom HR området kräver att du har en hög integritet och mycket gott omdöme.

Befattningen ingår i ett insatsförband vilket kräver att du har en god fysisk status. Viss militär utbildning (kombattantutbildning) kommer att ingå som ett krav i rollen.

Befattningen är bred och kräver att du har en god förmåga att sätta dig in i vår verksamhet.

Vi kommer att lägga stor vikt på de personliga egenskaperna

Sista ansökningsdag

2018-01-21

Övrigt

Befattningen är en oberoende/civil befattning och vi välkomnar ansökningar från dig som lockas av arbete hos oss och uppfyller kvalifikationerna oavsett bakgrund.

Befattningen ingår i bataljonstaben med placering i Halmstad

Upplysningar om tjänsten lämnas av: NIklas Jörnsby 0766-49 21 89

Fackliga representanter:

HSOF: Anders Norén, tel 035-266 22 87

OFR-S: Roland Kramer, tel 035-266 25 43

SACO: Nermina Dzanic, tel 035-266 22 37

SEKO: Jörgen Stehn, tel 035-266 35 47


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 16 november 2017
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) Halmstad
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-21

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan