12. Sambandsbataljon söker insatsledare till bataljonstab

Om tjänsten

12. Sambandsbatlajonens huvuduppgifter är att upprätta yttäckande samband inom brigad samt förstärkning av samband för operativ chef. Bataljonen består av ett stabskompani, två taktiska sambandskompanier och ett sambandsförstärkningskompani samt bataljonsstab som är organiserat i sektionerna 1-6.

Insatsledaren i bataljonstaben(officer), ingående i sektion 3  leder ledningslaget och därmed uppföljningen av givna ordrar. Insatsledaren fattar vid behov beslut inom ramen för givna ordrar och riktlinjer samt leder och sammanställer rapportering till högre chef. Insatsledaren leder uppföljningen av bataljonens verksamhet likväl som DUC rapportering och fördelar frågor till respektive funktion inom staben. Insatsledaren är sammanhållande för bataljonens löpande order. Insatsledaren leder även iordningsställandet inför ordergivning, föredrag och besök. Insatsledaren leder bataljonens planering på kort sikt.

Formella krav:

Svensk medborgare

Officer OF 2 alt OR 8

B körkort

Goda kunskaper i officepaketet

God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska både i tal och skrift

Godkänd regeisterkontroll

Meriterande:

Kunskaper i PRIO/SAP

Erfarenheter ifrån liknande befattning på kompaninivå alternativt bataljonsnivå

Erfarenhet av stabsarbete i internationell stab

Erfarenhet av verksamhetssäkerhetsarbete

Anställningstyp: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 170831

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner: För upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kontaktar du jonas.edman@mil.se

Fackliga förtroendepersoner:

OF Magnus Johansson 0171/157973

SACO Magnus Edlund 0171/157112

OFR/S Inge Bäcklin 0171/157383

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 22 maj 2017
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2017-08-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan