Jag bröt ihop och kom igen

Casandra Fogelberg såg en framtid som militär eller polis. Men drömmen hotade att få ett abrupt slut. En knäskada gjorde att hon fick hoppa av sin militära utbildning. Casandra gav inte upp och kom igen ännu starkare.

Det känns som jag kommer stanna länge

För Vilhelm Carlsson, 20 år från Norrköping, var det själva utmaningen och lusten att prova sina gränser, både fysiskt och psykiskt, som lockade då han hösten 2012 sökte GMU. Tanken att söka var sedan länge väckt av de spännande lumpenhistorier som hans morbröder och andra berättat. Några egentliga planer på att börja jobba i Försvaret hade han dock inte.

Jag såg mig inte som en ledartyp

Från att se sig själv som en ganska blyg person till att leda en lektion för hundra personer. Den personliga resan har Emil Lindskog gjort de senaste åren. Som vapenteknisk officer inom ubåtsflottiljen fortsätter han att utvecklas varje dag.

Jag utvecklades bakåt

Allt började med att Lars Lundström köpte en hund. Plötsligt kändes dagarna på kontoret långa – han längtade ut i skogen, att få röra på sig och göra något annat än att vända papper. Nu är han inne på sin åttonde grundutbildnings-vecka och här berättar han om sina tankar kring personlig utveckling.