Försörjningsbefäl till P4 regementsstab

Om tjänsten

Sökande enhet:P4 regementsstab, Understödsavdelningen

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som försörjningsbefäl arbetar du främst med materiel- och ammunitionsförsörjning på regementsnivå. Dina huvudsakliga uppgifter är att stödja med beställningar, göra uppföljningar och arbeta med olika materielrörelser. Det kan också handla om att omfördela resurser internt. En annan av dina arbetsuppgifter är att stödja med uppföljning av inventerad materiel som används vid regementet, vilket görs tillsammans med de olika enheterna.

Kontaktytorna i ditt arbete är i huvudsak regementets olika enheter, men även FMLOG, FMV och HKV.

Tjänsten som försörjningsbefäl är en militär befattning.

Kvalifikationer:

  • Officer

  • Kompetensnivå motsvarande OR-7/OF2

  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

  • B-körkort.

Meriterande kvalifikationer:

Erfarenhet av FM materieldatasystemen LIFT och PRIO.

Erfarenhet av tjänstgöring inom logistikfunktionen.

Tjänstgöring i stabsbefattning nationellt och internationellt.

Personliga egenskaper:

Höga krav ställs på noggrannhet, struktur och att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, ordningssinne samt serviceattityd. Då tjänsten innebär kontakter både internt och externt bör du också ha förmågan att vidmakthålla och utveckla relationer.

Tillträde:

Tillträde till befattningen är enligt överenskommelse.

Placering

Skövde.

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning.

Befattningen är placerad vid logistikavdelningen i regementsstaben på Skaraborgs regemente i Skövde.

Fackliga representanter:

OFR/O Elina Meijer

OFR/S Bengt Lindelöf

SEKO-F Lola Ahlgren

Samtliga nås via vxl 0500-46 50 00

Upplysningar om befattningen lämnas av:

Mj Ulf Juhlin, Logistikchef

Mj Fredrik Herin, Chef Understödsavdelningen

Samtliga nås via vxl 0500-46 50 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs regemente, P 4, är en arbetsgivare som tar ansvar för sina anställda genom att samarbeta med arbetsgivare och högskolor i vår närhet. Genom Försvarsmaktsråd Skaraborg skapar vi förutsättningar för våra anställda att kunna växla mellan oss och andra arbetsgivare. Regementet utbildar förband inom markstrid med många olika kompetenser där stridsfordon 90 och stridsvagn 122 är tunga inslag. Skaraborgs regemente tränar och utbildar två mekaniserade bataljoner, en för heltidstjänstgöring och en för tidvis tjänstgöring, två stridsvagnskompanier, ett tungt transportkompani samt tre hemvärnsbataljoner. Regementet ansvarar också för andra brigadstaben och staben för Militärregion Väst.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 28 november 2017
  • Plats: Skövde, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Skaraborgs regemente (P 4) Skövde
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan