Driftledare OR7 1. Tekniska bataljonen

Om tjänsten

Information om tjänsten

Tjänsten som driftledare i bataljonstaben omfattar ett varierat arbete med fokus på bataljonens ledningssystem. Du är sammanhållande för planering och driftstöd för våra tre tekniska kompanier i Halmstad, Skövde och Boden. Du ansvarar för att kontinuerligt planera och vidareutveckla drift, övervakning och konfiguration av FMLS IO14 (LSS Mark 1.1). Rollen som instruktör inom ledning/sb och signalskydd är också en del i ditt arbete.

Befattningen är i insatsförbandet 1.Tekniska bataljonen vilket innebär att du kommer att verka såväl i fältmiljö som kontorsmiljö. Du kommer att delta i förbandet övnings- och insatsverksamhet.

Kvalifikationer

- Specialistofficer Ledning

- Kunskaper och erfarenhet av drift av FMLS IO14

- Körkort , lägst *B***

Meriterande

- Genomgått kurs i Färist 3.x (begränsad behörighet)

- Genomgått kurs ICND 1 och 2

- Genomgått kurs DNS

- Genomgått kurs MKN Taktiskt bärarnät telefoni GK

- Genomgått kurs Systemkurs SWECCIS 1.2.X.X GK

- Drift av GIS system

- Kunskaper och erfarenhet av drift och konfiguration av VMWare virtualiseringsplattform

- Kunskaper och erfarenhet av upprättande/drift av SbE

- God förmåga att läsa och förstå engelsk facklitteratur inom arbetsområdet

Personliga egenskaper

Du bör ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta. Som person är du initiativrik, drivande och van att leverera med hög kvalitet. Du är även strukturerad, noggrann och säkerhetsmedveten.

Övrigt

FMTS vill ta tillvara de kvalitéer som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenhet i våra rekryteringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet FMTS kommer lägga in kompetenshöjande utbildning för att utveckla förmågorna inom ansvarsområdena.

Tillträde enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort Halmstad

Befattningen är en specialistofficer nivå OR7

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Meigård, C S6 på tfn 035-266 20 00 (vxl)

Fackliga företrädare

HSOF: Anders Norén tel 035-266 22 87

OFR-S: Roland Kramer tel 035-266 25 43

SACO: Nermina Dzanic tel 035-266 22 37

SEKO: Jörgen Stehn tel 0035-266 35 47

Sista ansökningsdag

2018-02-18


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 13 december 2017
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) Halmstad
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-02-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan