Friskvårdsledare till idrott och friskvårdsavdelningen

Om tjänsten


Som friskvårdsledare arbetar du på Idrott och friskvårdsavdelningen som tillhör Stödeneheten, förkortat StödE. Stödenheten har som huvudsaklig uppgift att stödja med egna och tillförda resurser produktionen av krigsförband och övriga enheter. Detta görs främst inom funktionerna idrott och friskvård, övnings-och skjutfält, rekrytutbildning, vapen/strid, teknisk tjänst, sjukvård, motortjänst, kommendantur, verksamhets- och trafiksäkerhet, drift av Utvecklingscentrum för ledningssystem.

Idrott och friskvårdsavdelningen stödjer personalen i träning och skapar förutsättningar för att nå de fysiska kraven som ställs. Försvarsmakten anordnar centrala och lokala tävlingar i olika grenar. Inom Ledningsregemenetet arrangerar idrottsavdelningen tävlingar och skapar förutsättningar för att medarbetarna ska kunna delta. Inom Friskvårdarbetet ska alla inom garnisonen känna att de har tillräckliga resurser för att kunna förverkliga såväl personliga mål som verksamhetens krav.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tjänsten som Friskvårdsledare innebär att planera och genomföra träning-tävling och friskvårdsaktiviteter. Stöd och utbildning inom fysiska tester. Genomföra utbildningar och föreläsningar inom träning och hälsa. Samordnar och utvecklar idrott & friskvårdsverksamheten inom Enköpings Garnison. Du har en samordnande roll i att marknadsföra idrott & friskvårsinformation på intranätet.

Kvalifikationer
Minst 1-årig utbildning inom områderna idrott, friskvård och hälsa.
God administrativ förmåga.
Kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
B-körkort.
Datorvana.

Meriterande
Gruppträningsutbildning i tex. box, core, spinning.
Kostrådgivarutbildning.
Kunna förstå och uttrycka sig i i tal på engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har utbildning inom idrott och friskvårdsområdet. Du är serviceinriktad och har ett självående arbetsätt. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, då arbetet innefattar administra arbetsuppgifter. Du är strukturerad och har god samarbetsförmågan, liksom god fysisk kondition. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övriga upplysningar
Arbetet kan ibland vara förlagt till kvällar och helger.
Arbetstider och arbetsuppgifter kan med kort varsel ändras.
Arbetet utförs i arbetslag om 1-3 personer.
Tjänsten innebär periodvis kroppsarbete med tunga lyft.
Arbetet utförs inom regementets alla veksamhetsställen.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare men inleds med en 6 månaders provanställning.
Befattningen är placerad på Ledningsregementet med arbetsort Enköping.

Vid förfrågningar beträffande befattningen kontakta Magnus Agge på telefon 070-0949873 eller Marie Andersson 076-6336316

Fackliga representanter
OFR/O-OF Enköping Magnus Johansson
SACO-S, Karin Gällmo
SEKO Försvar, Lars Lindell
OFR/S Inge Bäcklin
Samtliga nås via växeln på 0171-15 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 januari 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan