11 MP Bataljon söker C S7 OF3 K

Om tjänsten

11. Militärpolisbataljon

11. Militärpolisbataljonen är ett insatsförband vars huvuduppgift är att upprätthålla allmän ordning och säkerhet inom Försvarsmakten. Därutöver understödjer 11. Militärpolis-bataljonen andra förband vid genomförande av operationer. Detta genom exempelvis brottsutredningar, hantering av frihetsberövade personer, trafiktjänst, personskydd samt kriminal-underrättelsetjänst.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Leder egen sektion

Utarbetar styrningar för utbildning och kompetensutveckling inom bataljonen

Ansvarar för bataljonens erfarenhetshantering

Samverkar och samordnar interna och externa kurser för Bat personal

Samverkar mot LG enheter för utbildning

Samordnar utbildning inför Internationell insatser främst mot IntUtbE

Formella krav:

  • Svensk medborgare
  • Officers/specialistofficersexamen
  • Ej allergisk mot hund/häst (alternativt symptomfri vid medicinering)

Utbildning/kompetens/erfarenhet:

Vi ser framför oss att du har en bakgrund inom försvarsmakten med en officersexamen i grunden. Du skall ha god inblick i Försvarsmaktens organisation i allmänhet samt gärna kännedom om militärpolisens uppgifter.

Personliga egenskaper:

Du har god förmåga att bibehålla fokus och besitter god analytisk förmåga, du har strategisk utblick och är flexibel samt kreativ inom ramen för tilldelat ansvar.

Du har en god förmåga att bygga och upprätthålla relationer och du har en bra systemförståelse med blick för såväl helheter som detaljer.

I ditt arbete är du flexibel och kreativ och kan arbeta självständigt inom ramen för tilldelat ansvar. Du har hög integritet och har en mycket god förmåga att prestera även under pressade förhållanden. Du är engagerad och intresserad av utbildningsfrågor och personalutveckling samt har en god pedagogisk förmåga.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Tjänsten är en tillsvidare anställning och tillträdet kan ske f r o m 2018-07-01

 Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Mj Rickard Mårtensson, Stabschef 11.MP-bat 08-514 390 00

Fackliga representanter:  OFR/O Livgardet Mj Jan Bajer, SEKO Thomas Klasson, SACO Catarina Malmrot; OFR/S Madeleine Daleo samtliga nås via växeln: 08-584 540 00 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:
Livgardet är ett av Sveriges största regementen med anor från 1521. Våra blåklädda soldater som bevakar de kungliga slotten är kanske de som syns mest utåt, men vi gör så mycket mer. Vi svarar bland annat för utbildningen av personal som åker på internationella uppdrag samt all militärpolisverksamhet. Inom Livgardet finns säkerhets- och markstridsförband liksom hemvärnssoldater, försvarsmusiker och tjänstehundar. Alla insatser inom Militärregion mitt, som är en av landets fyra militärregioner, leds från Livgardet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 20 december 2017
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan