Rekryteringskoordinator till Livregementets Husarer K 3

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Brinner du för Employer Branding? Är du en naturlig nätverkare, nytänkare och inspiratör? Då är du den vi söker! Vi erbjuder en spännande roll med ansvar för långsiktig strategi, planering och genomförande.

I rollen som rekryteringskoordinator ansvarar du för Livregementets Employer Branding-arbete. Du kommer leda arbetet med framtagandet av vårt EVP och implementera detta i arbetet. Tillsammans med kommunikationschefen kommer du att vara drivande och utveckla arbetssättet vid förbandet. Du kommer dessutom vara med och utveckla arbetet med sociala medier. I rollen ligger stort fokus på målgruppens behov och tillfredsställelse.

Utöver detta kommer du att samordna våra yrkesinformatörer gällande planerade event.

Kvalifikationer

 • Svensk medborgare
 • Akademisk utbildning på kandidatnivå (180 hp) inom personal- eller kommunikationsområdet eller motsvarande kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig

Meriterande kvalifikationer

 • Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom rekrytering
 • Erfarenhet av Employer branding arbete
 • Erfarenhet av att hålla muntliga presentationer
 • Erfarenhet av arbetsledning

Personliga egenskaper

Som person tycker du om att motivera och tala inför andra. Du är innovativ, har driv och god administrativ förmåga. Du söker ständigt efter möjligheter att förbättra arbetssätt och tar gärna fram förändringsinitiativ. Att självständigt vara i kontakt med medarbetare inom olika områden, affärsenheter och engagera dem i olika aktiviteter är något du tycker om. Att planera och organisera genom att sätta klart definierade mål och att utnyttja tiden effektivt är en självklarhet för dig.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning, som inleds med en provanställning på 6 månader.

Befattningen är placerad på HR-avdelningen i regementsstaben, på Livregementets Husarer K 3 Karlsborg.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Fredrik Kättström 0505-451000 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Josefina Åsemyr, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31. Din ansökan skall innehålla CV, ett personligt brev samt eventuell utbildningsbevis. I det personliga brevet vill vi ha en motivering till varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 21 december 2017
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan