Förrådsman/kvinna

Om tjänsten


Servicecenter Luleå söker nu personal till Serviceförrådet vid Luleå Garnison. Vi söker dig med intresse och erfarenhet av servicearbete och administration!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Förrådsarbete avseende utlämning, mottag, inventering, vård och tillsyn av Försvarsmaktens materiel
Packning av beställningar
Materielredovisning i Försvarsmaktens redovisningssystem LIFT och PRIO (SAP)
Övriga arbetsuppgifter inom Servicecentrats ansvarsområden

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens
Goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i PC/Nätverk (Windowsmiljö)
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska språket
God fysisk förmåga

Meriterande
Kunskap och kännedom om Försvarsmaktens materiel
Erfarenhet av arbete med logistik och/eller förrådsarbete
Erfarenhet av LIFT och PRIO
Truckförarbevis
Hjullastarutbildning
Genomförd värnplikt eller motsvarande grundläggande militär utbildning med godkänt resultat

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill ha en befattning som är både praktisk och administrativ. Som person trivs du med att jobba självständigt likväl som i grupp, där du är drivande och söker lösningar på problem som dyker upp. Du har hög stresstålighet, är noggrann och vill arbeta i en föränderlig miljö. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar kring befattningen lämnas av Erik Bergström, nås via växeln: 0920-234000.

Fackliga representanter
SEKO Försvar: Ann-Carlotte Aitimaa
SACO: Tomas Skarpsvärd
OFR/S: Per Eriksson
OFR/O: Lars Walsås
Samtliga nås via växeln: 0920-234000.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-24. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för befattningen.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 03 januari 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-24

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan