Handläggare utbildning

Om tjänsten


I 19/Utbildningsstödsenheten
Stödjer verksamheten med kundmottagning, övnings- och skjutfält, utbildningsanordningar, simulatorer, teknisk tjänst, mekanikerutbildning samt idrott och friskvård. Enheten svarar också för miljöarbete, kontakter med civila markägare samt bevakar Försvarsmaktens behov avseende fysisk planering regionalt.

Beskrivning av arbetet vid kundmottagningen
Arbetet som handläggare i kundmottagningen vid I 19 i Boden innebär att du stödjer verksamheten främst inom Boden men även vid övriga verksamhetsställen inom I 19 ansvarsområde från Härnösand – Östersund till Kiruna.

Vid kundmottagningen är ni tre personer.
Uppgifter som bl.a. ingår är;
- Utveckling, drift och underhåll av gemensam utrustning, lokaler och fordon
- Administration av bl.a. miljörapporter, nycklar, inpassering och motorvärmaravtal
- Logisamordning
- Stöd för genomförande av ceremonier
- Fotografering för tjänstekort m.m.
- Genomföra egenkontroller
- Delta och leda arbetsgrupper
- Stabsarbete
- Utbildningsstöd till verksamheten
- Bokning och utlåning av lokaler samt utbildningsmateriel

Arbetet som handläggare vid kundmottagningen innebär att du dagligen möter kunder utanför Försvarsmakten liksom personal inom Försvarsmakten. Du är strukturerad, ansvarsfull, självständig, kreativ och samarbetsvillig. Du ska även vara beredd att delta i arbetet vid samtliga arbetsplatser från Kiruna till Östersund. Arbetet är normalt förlagt till dagtid men det förekommer ensamarbete samt arbete på kvällar och helger.

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens eller motsvarande.
Körkort klass B.
Datorvana i Office program.
Vi kommer lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Meriterande
Kunskap om Försvarsmaktens verksamhetsledningssystem PRIO.

Övrigt
Befattningen är en anställning tills vidare som inleds med sex månaders provanställning.
Tjänsten tillsätts 2018-05-01 eller efter överenskommelse.

Upplysningar
Stf C Chef för Utbildningsstödsenheten: Björn Innala tel 0921-34 80 69
Kundmottagningen Catarina Holmström, tel 0921-34 83 54

Fackliga företrädare
OFR-S Annelie Forshage, tel 0921-34 88 15.
SEKO-F Margareta Ryding, tel 0921-34 80 24.
SACO-F Ann Nilsson, tel 0921-34 96 42.

Sista ansökningsdatum är 2018-01-28. Välkommen med din ansökan jämte bestyrkta betygskopior samt kopia på körkort och de handlingar Du


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 januari 2018
  • Plats: Boden, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens regemente (I 19) Boden
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan