Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten söker Leg Psykolog till HR sektionen

Om tjänsten

HR sektionen inom Must är ett team med erfarna HR generalister som har ett viktigt uppdrag i att stödja organisationens chefer operativt såväl som strategiskt. Vi är en utvecklingsinriktad och dynamisk sektion där arbetet sker verksamhetsnära och där vi håller en hög servicenivå gentemot de chefer som vi stödjer.

HR funktionen ger konsultativt stöd till chefer i bl a personal- och chefsförsörjning, kompetensutveckling, arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor. Vi söker nu en erfaren legitimerad psykolog som vill arbeta med urval på hög nivå.

Arbetsuppgifter
Som psykolog vid HR sektionen bidrar du med psykologisk kompetens och ger huvudsakligen stöd med risk- och potentialbedömningar vid rekrytering av chefer och specialister.
Du kommer även ansvara för att utföra arbetspsykologiska tester samt personbedömningar.
Som psykolog kommer du även att fungera som krisstödjare.

Kvalifikationer
- Legitimerad psykolog med flerårig erfarenhet av personbedömningar.
- Erfarenhet av djupintervjuer.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
- Vana och förmåga att agera rådgivare till chefer inom relevanta områden.

Meriterande kvalifikationer
- Kunskap och erfarenhet av personbedömningar ur ett säkerhetsperspektiv.
- Erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten. 

Personliga egenskaper
Som person har du hög integritet, är noggrann och kvalitetsmedveten samt har god analytisk förmåga. Du förutsätts kunna arbeta självständigt samt i nära samarbete med andra. Arbetet präglas av uppgifter med hög sekretess vilket kräver ett högt säkerhetsmedvetande och ansvarstagande samt ett gott omdöme. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Upplysningar om befattningen lämnas av
HR Chef Marie Wirmén 08-788 75 00

Fackliga representanter
SACO/Försvar, Anders Markow, OFR/S, Katarina Kruse och för OFR/O Roger Ericsson,
samtliga nås via växeln: 08-788 75 00.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare. Arbetsort: Stockholm. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för
denna befattning.Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 januari 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-01-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan