13.Telekrigbataljonen söker Chef / StfC stab och tross pluton till 133.Telekrigkompaniet .

Om tjänsten

13. Telekrigbataljonen är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Genom tekniska sensorsystem bedrivs inhämtning av information om motståndaren. Bataljonens uppgift är även att störa kommunikationen för motståndaren i syfte att försvåra ledningen av motståndarens förband. Genom bearbetning av informationen omvandlas informationen till underrättelser som är viktiga för högre chefers beslutsfattning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Chef/ställföreträdare stab och tross pluton 133.Tkkomp ansvarar för att planera, utbilda och leda verksamheten på plutonen. Du utgör en del av kompaniets ledningslag där du understödjer beredskapssatta- och insatta förband med logistiktjänst i samverkan med kvartermästaren och tekniskchef. Kompaniet har förmågan att både uppträda självständigt men även inom brigad. Arbetsuppgifterna är mycket varierande från grundutbildning till stöd av pågående insatser.

Krav
Svenskt medborgarskap
Fullgjord värnplikt/grundläggande militär utbildning
Genomförd och godkänd av FM säkerhetsprövning (genomförs vid uttagningstester) samt genomförd och godkänd registerkontroll.
Fullgjord utbildning på Officer- eller Specialistofficerprogrammet
Utbildning inom området försörjning
B Körkort

Önskvärda kvalifikationer

Förarbevis Tlb
Insats logistikgrunder

Personliga egenskaper

Du som söker tjänsten är en självgående och ansvarskännande person med god samarbetsförmåga. Du har förmåga att strukturerat och noggrant lösa dina och därmed förbandets uppgifter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning
Arbetsort Enköping
Tillträde efter överenskommelse
Befattningsnivå OF1-2 alt OR6-7
Sökande som bedöms lämpliga för tjänsten kommer att bli kallade till uttagningstester under v 843.

För att din ansökan skall behandlas skall följande underlag bifogas;

CV
Personligt brev
Välliknande foto
Referenser (minst 2)
Gymnasiebetyg
Betyg/intyg från militära utbildningar och insatser
Kopia av körkort

Som sökande till denna tjänst är du långsiktigt inställd på tjänstgöring vid 13.Telekrigbataljonen.

 

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Maila dina frågor till förbandet på epostadress ledr-tkbat-s1@mil.se
Märk ditt mail "Chef/Stf Chef stab o tross pluton”.

Fackliga representanter

Tfn växel: 0717-15 70 00
OFR/O, OF Enköping Magnus Johansson
SACO Carl-Johan Pettersson
SEKO Lars Lindell
OFR/S Inge Bäcklin

Sista datum för ansökan

2018-09-06


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 juni 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Officersutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan