13 Telekrigbataljonen söker till 133. Telekrigkompaniet Logistikassistent OR1-4

Om tjänsten

133. Telekrigkompaniet är ett insatsförband som opererar på det elektroniska slagfältet både nationellt och internationellt. Som logistikassistent kommer du att bidra i arbetet med att föra kompaniet i rätt riktning. Vi söker därför dig som vill vara delaktig i, samt stödja kompaniledningen i dess arbete och utveckla logistiken.
Dina uppgifter kommer dels bestå av att stödja kvartermästare / kompaniledning i det dagliga arbetet.
Du bör upprätthålla din soldatkompetens genom att delta vid plutons / kompaniövningar, skjutningar eller utbildningar. Du ska dessutom ha en positiv inställning till fysisk aktivitet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med möjlighet till stor självständighet. Du tar del av kompaniledningens planeringsarbeten och vi kräver därför att du har en hög personlig integritet och god säkerhetsmedvetenhet.

Formella krav

o Svenskt medborgarskap
o Svensk militär grundutbildning, alternativt genomförd GMU med godkänt betyg.
o B-körkort
o Medicinska krav uppfyllda efter obligatorisk läkarundersökning.
o Godkänd säkerhetsprövning (för vissa befattningar krävs utökad säkerhetsprövning)

Meriterande kvalifikationer

o Logistisk bakgrund
o LIFT
o PRIO kunskaper
o C-kort
o Förarbevis; tunglastbil, pansarterrängbil 203, terrängbil 16
o God datorvana

Personliga egenskaper

Du behöver vara noggrann, pålitlig och ha god initiativförmåga, även när tempot är högt. Du måste självständigt kunna driva och slutföra arbetsuppgifter mot angiven tidsgräns, men också vara bra på att samarbeta
Tjänsten är en visstidsanställning inom ramen för GSS avtalet (upp till 12 år). Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Befattningen är en OR 3 befattning.

Tillträde

Uttagningsintervjuer mm genomförs v.843, 2 dagar vid Ledningsregementet
Sista ansökningsdatum 2018-09-06

Kontaktperson

För upplysningar om tjänsten och rekryteringsprocessen kontaktas Mj Anders Larsson, Kompanichef 133.Telekrigkompaniet, tfn: 0171-157000

Fackliga kontaktpersoner

OF Magnus Johansson: 0171-15 74 94
SACO Carl-Johan Pettersson: 0171-15 70 00
OFR/S Inge Bäcklin: 0171-15 70 00
SEKO Lasse Lindell: 0171-15 70 00


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Ledningsregementet är ett försvarsmaktsgemensamt förband. Här finns ett flertal krigsförband och enheter som utgör en nationell spetskompetens inom försvarsmakten. Genom ledning, samband, meteorologi och psykologiska operationer skapar Ledningsregementet förutsättningar för lyckad samverkan på mark-, sjö-, luft-, och informationsarenan. Ledningsregementet bedriver verksamhet inom hela skalan från utveckling, utbildning, träning till insats.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 12 juni 2018
  • Plats: Enköping, Uppsala län, Sverige
  • Förband: Ledningsregementet (LedR) Enköping
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • * Militär grundutbildning krävs
  • Sista ansökningsdag:2018-09-06

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan