97-kompaniet söker stabsassistenter

Om tjänsten

Luftvärnet är inne i ett expansivt skede med stora nyanskaffningar av luftvärnsmateriell och söker därför två stabsassistenter till 97-kompaniet vid Luftvärnsbataljonen.

Vi söker dig som är en driftig och uppgiftssökande lagspelare med gott omdöme. Vi ser att du gärna tar till sig utmaningar och arbetsuppgifter både i fält och hemma på kompaniet

Som stabsassistent arbetar du med att underlätta kompanichefens beslutsfattande i fält genom att bland annat föra lägeskarta, reproducera ordrar och upprätta samband. Till vardags är du även ett administrativt stöd till kompaniet och stöttar med att fylla i arbetstider, personaluppföljning och materielbeställningar. I övrigt tillkommer ett åtagande som soldat med fysisk träning, skytte och strid.

Befattningen ger möjlighet till stridsjukvårdarutbildning (CLS) samt gruppchefsskola vid väl genomförd tjänstgöring. 

Krav:

- Genomförd GMU med godkänt omdöme

- Uppfyller FMFyss kategori D 

Meriterande:

- Tidigare arbete inom kompani-/bataljonsstab

- Erfarenhet av personaladministration 

- Utbildningsadjutant 

- Utbildad/ arbetat i system PRIO 

I ansökan skall du ange minst en militär referens (senaste plutonchef eller motsvarande), bifoga CV och skriva personligt brev i fritextrutan.

För frågor angående tjänsten:

Lt Jens Lundgren 0768-760917

Frågor angående rekryteringsprocessen:

Lt Kristoffer Eriksson 0768-764327


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men verkar framför allt i luftarenan. Uppgifterna är att övervaka luftrummet och upptäcka hot, samt skydda viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet. Med hjälp av olika sensorsystem övervakar de luftrummet, och skicka information till robotsystem som har till uppgift att bekämpa mål i luften.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 25 januari 2018
  • Plats: Halmstad, Hallands län, Sverige
  • Förband: Luftvärnsregementet (Lv 6) Halmstad
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-02-25

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan