Teleingenjör/maskinist trossbåt typ 600

Om tjänsten


Genomförandeavdelning Karlskrona genomför underhåll inom ett antal teknikområden.  Utlyst tjänst kommer att vara en del av området marintele vilka säkerställer kommunikation mellan marina anläggningar. Vid avdelningen finns ett antal olika typer av fartyg för kabelunderhåll till sjöss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer utföra olika typer av underhållsarbeten, mätningar och skarvningar av kommunikationskabel samt tillhörande utrustning på land och till sjöss. Under avdelningschefen ansvara för att tillsyn och underhåll blir utfört på tilldelade fartyg.

Kvalifikationer
Maskinbefälsutbildning (civil eller militär)
Gymnasieutbildning med teknisk inriktning
God administrativ förmåga
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Militär maskinbehörighet M7
Nautisk behörighet
Typutbildning på trossbåt 600
Genomförd militär grundutbildning
Erfarenhet som maskinist på mindre fartyg
Erfarenhet av kabelskarvning
Kunskap om telefonväxelsystem
Erfarenhet av dykeriverksamhet
Elbehörighet
BE körkort 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och har lätt att ta kontakt med andra människor. Du tycker om att arbeta tillsammans i grupp och även självständigt på ett engagerat proaktivt, strukturerat och noggrant sätt. Du vill nå resultat av hög kvalité samt har en god teknisk förståelse. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Arbetet genomförs i huvudsak på dagtid men arbete på kvällar kan förekomma
Det geografiska arbetsområdet är i första hand förlagt inom Blekinges gränser men kan även innefatta övriga delar av landet. Registerkontroll samt läkarundersökning kommer att genomföras före anställning
Arbetsort: Karlskrona
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: snarast efter överenskommelse

Upplysningar kring befattningen lämnas av Avdelningschef Daniel Dahlin 0708-888271
 
Fackliga företrädare
SACO-F Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt 013-28 45 44
SEKO-F Jörgen Stehn 070-677 99 21
OFR/O Daniel Dahlin 0708-888271

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-01. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning samt löneanspråk.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 30 januari 2018
  • Plats: Karlskrona, Blekinge län, Sverige
  • Förband: FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-01

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan