17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet söker maskinpersonal

Om tjänsten

17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet är beläget i Göteborg. Kompaniets huvuduppgifter är spaning och sjömålsstrid på och under ytan i skärgårdsmiljö samt kustnära farvatten. Uppgifterna löses självständigt, tillsammans med övriga enheter inom Amfibiekåren eller andra marina enheter. Ingående enheter i kompaniet är en Stabstropp, Närskyddstropp, Bevakningsbåtpluton, Sensorpluton, Bordningstropp och Trosstropp.

17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet söker just nu maskinpersonal till Stabstropp, Bevakningsbåtpluton samt Trosstropp. Som maskinpersonal på 17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet kan du komma att tjänstgöra på Bevakningsbåt typ 80 & 88, kompaniets ledningsfartyg HMS Skaftö, Lätt trossbåt eller i reparationsgrupp. Utöver maskintjänst kan du komma att få ansvar som materielredogörare och andra uppgifter och uppdrag som din grupp har att lösa. Tjänsten kräver en god förmåga att arbeta i mindre grupper under krävande förhållanden.

17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet har vakanta maskinbefattningar för soldater och sjömän.

Meriter och krav:

Svensk militär grundutbildning är ett krav.

Maskinutbildning med behörighet som maskinbefäl klass 8 eller militär behörighet M8 är ett krav och maskinbefäl klass 7 eller militär behörighet M7 eller högre är meriterande.

Upplysningar:

Frågor om maskintjänst vid 17.Amfibiebevakningsbåtkompaniet skickas/mejlas i första hand till jonatan.larsson@mil.se eller i andra hand ring 0709-183444.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 februari 2018
  • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
  • Förband: Försvarsmakten
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-02-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan