Teknisk chef (OR 6-7) till 10. Stab/Ust-kompaniet, Livbataljonen

Om tjänsten

Livbataljonens huvuduppgifter är att försvara Sveriges stats- och försvarsmaktsledning i händelse av krig samt bedriva statsceremoniell tjänst. Läs mer om Livbataljonen här eller vår film


Vi söker dig som vill ingå i försvaret av huvudstaden, arbeta centralt i Stockholm och vara Försvarsmaktens ansikte utåt!

 
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som teknisk chef ingår du i kompaniets ledningsgrupp. I gruppen ansvarar du för kompaniets materiel och ingår i dialogen med bataljonens S4. Du är också delaktig i planering, genomförande och efterberedelser i de övningar och insatser som bataljonen och kompaniet genomför, främst inriktat mot förnödenhetsförsörjning och teknisk tjänst.

Vi erbjuder ett arbete i mycket varierande miljöer. Under en normal vecka tjänstgör du med att vidareutveckla dina specifika uppgifter inom ditt område och med långsiktig logistikplanering. Utöver detta så är du delaktig i fysisk träning, utbildningar, övningar och insatser.

Kvalifikationer
  • Specialistofficersutbildning med teknisk inriktning
  • Uppfyller FMfyss baskrav. Fälttest 12:00 samt multitest 175p.
Meriterande kvalifikationer
  • Logistiskutbildning
  • Körkort CE BE
Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, lämplighet och uppnådda resultat inom tidigare verksamhetsområde.

Du är fokuserad och uthållig, duktig på att samarbeta. Du ser till att effektivt och strukturerat lösa problem för att kunna genomföra dina och förbandets uppgifter

I arbetsmiljön förekommer allergener från bl.a. häst och hö, det är viktigt att du inte får allergiska reaktioner med men för din arbetsförmåga.

Ansökan

Personligt brev, CV och dokumenterade utbildningar

Villkor

Anställningsform: Tillsvidare på heltid, kan komma att inledas med 6 mån provanställning
Lön: Enl ök, enl FM lönestruktur
Arbetsplats: Lidingövägen 28
Tillträde: Enl ök, önskvärt snarast

Upplysningar om tjänsten

Stabschef Kn Tobias Hessle, 076-876 83 68, tobias.hessle@mil.se 
Personalchef Sara Bengtsson sara.x.bengtsson@mil.se

OFR/O Jan Bajer
OFR/S Madeleine Daleo
SACO Catarina Malmrot
SEKO Försvar Tomas Klasson

Samtliga nås via FM växel, 08-584 540 00

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 02 februari 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Livgardet (LG) Kungsängen
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-31

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan