UNDERÄTTELSEBEFÄL OR6/T

Om tjänsten

Två underättelsebefäl OR6/T till Norrbottens flygflottilj Stab

OM TJÄNSTEN
Underättelsebefälen tillhör Underrättelse- och Säkerhetssektionen (A2) vid F 21 stab. Flottiljstaben består av ett sextiotal medarbetare, varav ca tio stycken är placerade vid A2 sektionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Du tar del av och bearbetar stora mängder information med ett krav på att leverera rätt uppgifter i rätt tid. Genom att inhämta information från främst rapporter och egna system bedömer du motståndarens kapacitet, intention och tillfälle, ett arbete som sedermera ligger till grund för olika former av presentationer, t ex vid planering och genomförande av krigsplanläggning eller beredskapshöjande åtgärder. Bearbeta och analysera information rörande icke egna aktörer och producera en lägesbild rörande icke egna aktörer. Delge underrättelser till egen stab och högre chef. Med fokus på motståndaren stödja planering, genomförande och utvärdering av operationer. Deltar även i säkerhetskyddsarbete under övning och insats. Delta i stabsarbete i befattning. Tjänstgöring sker under förbandsövningar och/eller utbildning cirka 2-3 veckor/år.

Kvalifikationer

  • Officersutbildning/Reservofficersutbildning nivå OR-6/7
  • Körkort lägst B
  • Skall klara FM Fysiska baskrav samt till förbandet hörande tilläggskrav.


Meriterande 
Underrättelseutbildad (Intro UND, Grunder UND)
Tidigare tjänstgöring inom underättelsefunktionen
Arbete i stab.
Goda språkkunskaper i engelska och svenska.
Färdigheter i GIS(PFPS/ArcGIS).

Personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, du är utvecklingsinriktad samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är flexibel och kreativ och kan jobba självständigt inom ramen för tilldelat ansvar. Du är noggrann och har en mycket god förmåga att prestera även under pressade förhållanden. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.  Anställningen är tillfälligt anställd(T-befattning). Lön: Individuell lönesättning. Anställningsprocessen: Ansökan sker via hemsidan. Du får e-post som bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Urval och eventuell kallelse till intervju är under 2018. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Upplysningar om befattningen lämnas av
Kapten Erik Niemi C A2, 0920-234225

Fackliga representanter
OFR-S, SEKO, SACO och OFR-O nås genom F 21 vxl, tfn 0920-234000

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-15. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev.  I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Flottiljens huvuduppgift är att skapa insatsförband; två stridsflygdivisioner och en basbataljon där personal och soldater är redo för nationella och internationella insatser. Tillsammans med Blekinge flygflottilj och Luftstridsskolan i Uppsala delar F 21 ansvaret för övervakningen av hela Sveriges luftrum, den så kallade incidentberedskapen. Denna verksamhet pågår 24 timmar per dygn, året runt.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 01 februari 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: Norrbottens flygflottilj (F 21) Luleå
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Deltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-15

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan