Lokal kvalitetsingenjör Flygunderhåll vid Livregementets Husarer, K 3

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att ingå i flygoperatörens kvalitetsfunktion för flygunderhållstjänst. Mer i detalj innebär det att utföra kvalitetsfunktionsarbetsuppgifter samt att svara för kvalitetsfunktionen inom flygunderhåll vid K 3. Som lokal kvalitetsingenjör arbetar du även med att bevaka certifikats giltighet och lämna stöd avseende certifikatshantering. Du delta i och genomföra interna/externa revisioner.

Kvalifikationer

 • Svensk medborgare
 • Yrkesofficersexamen
 • Körkort B

Meriterande kvalifikationer

 • Bred erfarenhet från kvalitetsarbete såsom kvalitetsutvecklings- och kvalitetssäkringsarbete
 • Mycket god kännedom om verksamheten inom flygunderhåll på förbandsnivå
 • Vara väl förtrogen med de regelverk som styr militär och civil luftfart (RML, EASA, ISO)

Personliga egenskaper

Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Samarbetsförmåga och flexibilitet är något vi värderar högt i denna befattning. Som person är du serviceinriktad och har ett gott ordningssinne.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning, OR 8.

Befattningen är placerad vid Flygenheten Livregementets Husarer K 3. Placeringsort Karlsborg.

Tillträde sker 2018-05-01 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta lokal chef flygunderhåll Mj Thomas Liberg tfn: 0505-451272, nuvarande lokal kvalitetsingenjör Mj Björn Carlsson 0505-451274 eller HR Generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Eva Härnqvist/Josefina Åsemyr, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-04. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 09 februari 2018
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-03-04

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan