K 3 söker logistikofficer till regementets logistikavdelning (G4)

Om tjänsten

Logistikavdelningen i regementsstaben har det huvudsakliga ansvaret för att planera, leda och följa upp logistiken vid regementet i syfte att stödja förbandsproduktion, upprätthållande av beredskap och insatser.

I rollen som logistikofficer vid logistikavdelningen kommer du arbeta inom ett brett område som kräver stort ansvarstagande och en hög grad av självständighet i lösandet av dina uppgifter. Du kommer ha ett brett kontaktnät både inom och utom Karlsborgs garnison.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Medverkar som stabsmedlem i regementets planerings och uppföljningsprocesser.

 • Företräder funktionen logistik i olika projekt (ex. insatsplanering nationellt och internationellt).

 • Utbildar inom egna kompetensområden samt genomför uppföljning av funktionen logistik vid övningsverksamhet som regementets enheter deltager i.

 • Sammanhåller regementets ammunitionsbehov.

Krav

 • Erfarenhet och grundläggande kunskap om Försvarsmaktens logistik- och materielprocesser.

 • B-Körkort.

Meriterande

 • Tidigare tjänstgöring i logistikbefattning på bataljons- eller regementsnivå.

 • Logistikutbildningar (genom ex. TrängR/ LogS, MHS K/ ManE, FHS).

 • Kunskaper i aktuella stödsystem (ex. PRIO, LIFT, IOR).

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och social kompetens då du i rollen samverkar med en mängd individer och aktörer på olika nivåer.

Befattningen ger dig stora möjligheter att vidareutvecklas inom logistikområdet.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse, dock ser vi gärna att tillträde sker snarast.

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Tjänsten som logistikofficer är placerad i nivå OR7.

Arbetsort: Karlsborg

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:

K 3, G4, logistikchef, Mj Ulf Åberg 0505-45 10 00.

K 3, G1, HR Generalist, Jonathan Nygren 0505-45 10 00

Fackliga representanter:

OFR/O, Josefina Åsemyr/Eva Härnqvist, 0505-45 10 00

SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-18


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 12 februari 2018
 • Plats: Karlsborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Livregementets husarer (K 3) Karlsborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-03-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan