Sektionschef Insatsorgansationen vid Servicecenter Kungsängen

Om tjänsten


4. NSE MITT består förutom av Ledningsavdelningen med Stödsektion, Genomförandesektion och Teknikledning av, Servicecenter (SeC) Kungsängen, SeC Enköping, SeC Uppsala, SeC Stockholm, SeC Berga, SeC Gotland och Joint Service Support (JSS). Totalt arbetar ca 280 personer i 4. NSE MITT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ingår som en del av Servicecenter Kungsängen ledningsgrupp, vilket bl a innebär att leda och utveckla avdelningens arbetslag och arbetsrutiner.
Samverkar med sektionschefer inom egen avdelning samt övriga avdelningar inom 4.NSE MITT och ansvara för den dagliga verksamheten.
Vara ett föredöme vid ledning av arbetsuppgifter vid sektionen så som arbetstidsplanering, och övrig administrativ personaltjänst.
Genomför redovisning av förnödenheter i FM redovisningssystem PRIO/LIFT.
Medverkar i övriga funktioner, nätverk och verksamheter som är en naturlig uppgift i en organisation med spridd delegation.
Arbete vid annan sektion/avdelning kan förekomma.
Medverkar vid insatsförbandet inom FMLOG:s verksamhet.
Resor i tjänsten kan förekomma, kortare eller längre tid på annan ort nationellt som internationellt.
Leda arbetet med upprätthållande och byggande av krigsförband, och tillhandahålla utbildningsmateriel för krigsförbanden.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbetsledning
Goda ledaregenskaper
God samarbets- och kontaktförmåga, god social kompetens
God kunskap om verksamheter inom logistik
Körkort med minst behörighet *B* (manuell)
Mycket goda datakunskaper.
Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Fysik och hälsa på basnivån enligt Försvarsmaktens krav (FM FysS)
Vi ser att du lägst har en avslutad 3-årig gymnasial utbildning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig

Meriterande
Kunskap och erfarenhet i FM-system SAP/PRIO/LIFT

Personliga egenskaper
Visöker dig som har stor social kompetens och servicekänsla. Du har lätt för att ta kontakt med människor och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar. Du är inte främmande för att arbeta självständigt och är lojal, flexibel, noggrann och ordningsam som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning på 6 månader tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.
Arbetsort: Kungsängen.
Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan

Upplysningar om befattningarna lämnas av Chef Servicecenter Kungsängen Conny Granzell, tfn 08-584 540 52 eller Stf Chef Servicecenter Roland Lindell, tfn 08-584 540 48

Fackliga kontaktpersoner
OFR/O, Göran Wesslau, 0708-96 24 46
OFR/S, Krister Bergman, 076-627 50 57
SACO, Christina Carlsson-Velander, 070-530 36 69
SEKO, Erik Todic 070-378 01 23

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-14. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 februari 2018
  • Plats: Upplands-Bro, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-14

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan