Teknisk officer/Chef systemstöd sjö till Tekniska avdelningen vid Amf 1

Om tjänsten

En standardiserad kort informativ text om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet inleder varje annonstext (texten finns i
ReachMee och läggs till av den som publicerar annonsen).

Om tjänsten

Tekniska avdelningen ingår i Stödenheten på Amfibieregementet. Avdelningen är organiserad på fyra systemstödssektioner: sjö, land, ledn/rr/sb samt dyk. Vår huvuduppgift är förebyggande och avhjälpande underhåll för amfibiebataljonens båtar, lednsystem, dykmtrl samt stöd till övriga förband inom Haninge garnison. På avdelningen tjänstgör fem officerare och åtta civila tekniker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som chef systemstöd sjö ingår du i avdelningens ledningsgrupp. Du leder och fördelar arbetsuppdrag inom din sektion. Du samarbetar med bl a FMV, FSV och övriga intressenter inom Haninge garnison. Du är också delaktig i planering, genomförande och efterberedelser i de övningar och övriga uppdrag som avdelningen genomför.

Vi ställer följande krav:
- Yrkesofficersutbildning /Specialistofficersutbildning med teknisk inriktning
- B körkort


Önskvärda kvalifikationer:
- Att ha tjänstgjort inom någon av amfibiesystemets båtar

- Erfarenhet av datorer och IT-system

- God fysisk prestationsförmåga

- God kommunikationsförmåga

- Goda språkkunskaper i svenska och engelska


Meriterande kvalifikationer:
Nautisk kompetens N8 och M8

Personliga egenskaper:
Du är fokuserad och uthållig och duktig på att samarbeta. Du ser till att effektivt och strukturerat löser problem för att genomföra dina och förbandets uppgifter.

För att trivas med den stora kontaktyta som befattningen innebär, är det viktigt att du är kommunikativ, energisk och trivs med att skapa nya kontakter.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
C Tekniska avdelningen, Kn Siw Svensson, siw.svensson@mil.se, 070-6 800 341

Fackliga representanter:
SECO Anders Rydberg 010-823 36 83, SACO Siv Tjernberg 010-823 30 61,

OFR/S Björn Engren 070-252 78 16, OFR/O Karl-Johan Boberg 010-823 34 71

Övrigt:

Anställningen är  tillsvidareanställning.
Arbetsort Hårsfjärden
Beräknat startdatum/tillträde: snarast

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2018-03-09

Till samtliga annonstexter läggs följande formulering till i ReachMee:
Denna text väljs i listalternativet i slutet av publiceringssidan där du lägger in annonsen i ReachMee.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 14 februari 2018
  • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Amfibieregementet (Amf 1) Berga/Muskö
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-09

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan