Försvarsmakten söker Instruktör (OR 5) Vid Elfsborgsgruppen, Försvarsmedicincentrum i Göteborg

Om tjänsten

Omfattning: GSS /K

Försvarsmedicincentrum (FömedC) i Göteborg är Försvarsmaktens funktionscentrum för hälso- och sjukvård. FömedC bedriver utbildning av rekryter, krigsförband, reservofficerare, yrkesofficerare och sjukvårdspersonal för Utlandsstyrkan samt utveckling inom det militärmedicinska området. Arbetet sker i en stimulerande miljö tillsammans med många olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter

Instruktör i grundläggande soldatförmågor, i huvudsak med rekryter under grundutbildning, men även med personal ur Försvarsmedicincentrums krigsförband.

Kompetenskrav

 • Gruppbefälsutbildning i nivån Fortsatt Generell Gruppbefälsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig.

 • B Körkort

 • Skjutinstruktör

 Meriterande

 • Erfarenhet av rekrytutbildning.

 • Erfarenhet som instruktör.

 • Instruktörsstatus i något av följande ämnen: Närkamp, Skyddsvakt och Stridssjukvård och CBRN

 • God förmåga att utbilda i buren radiomateriel.

 • God vana att hantera pansarskott, kulsprutor, handgranater, mörkerhjälpmedel

 • Förarbevis

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att Du är en kommunikativ och omdömesgill person som har lätt för att samarbeta. Du är initiativrik, flexibel och kan jobba självständigt.

Tillträde

Snarast, enligt överenskommelse.

Övrigt

Arbetet sker utifrån FM värdegrund, fastställda policys och riktlinjer samt lagar och förordningar som reglerar verksamheten.

Upplysningar

Du är välkommen att kontakta C Elfsborgs kompani, Markus Käll, om du har frågor kring befattningen.

Fackliga företrädare:

SEKO Lars Landén

SACO Anders Jonsson

OFR O, Officersföreningen Jonas Rynner

OFRS, Försvarsförbundet Monica Alfredsson

Ovanstående nås via FömedC växel 031-692000

Ansökan

Ansökan sker via www.försvarsmakten.se. Ansökningsbrev och CV ska vara Försvarsmedicincentrum tillhanda senast 2018-02-28

Annonssäljare undanbedes.

 


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmedicincentrum är ett utbildnings- och kompetenscentrum för försvarsmedicinska frågor beläget i Göteborg. Vid centrumet finns kvalificerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, veterinärer, sjuksköterskor med mera. Här finns officerare, reservofficerare, civil personal och rekryter. Försvarsmedicincentrum ingår som en del i Göteborgs Garnison.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 15 februari 2018
 • Plats: Göteborg, Västra Götalands län, Sverige
 • Förband: Försvarsmedicincentrum (FömedC) Göteborg
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-02-28

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan