Sjuksköterska till Försvarshälsan Eksjö

Om tjänsten


Förändringar i omvärlden gör att Försvarshälsan nu är i ett utvecklingsskede där ditt bidrag kan vara avgörande för vår framgång.

Försvarshälsan Eksjö är en intern företagshälsovård inom Eksjö garnison. Försvarshälsan bedriver hälso-och sjukvård samt företagshälsovård, anpassad för Försvarsmaktens samtliga frivillighets- och anställningsformer, såväl nationellt som internationellt. Eksjö garnison har ca 700 anställda och därtill kommer ca 200 rekryter och kadetter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Ditt arbete inom Försvarshälsan spänner över ett stort område. Tillsammans arbetar vi med förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöinsatser liksom med anpassande/rehabiliterande verksamhet och medicinskt omhändertagande. Du är intresserad av människor i arbetslivet och har en helhetssyn.

För att individen ska klara FM kraven krävs ett långsiktigt och förebyggande arbete för att uppnå och/eller bibehålla en god hälsa. Du kommer att ingå i ett team bestående av fysioterapeut/ergonom, psykolog, sjuksköterskor, läkare, och medicinska sekreterare. 

Inom Försvarshälsan kan även förekomma sjukvårdsberedskap vid olika typer av militära övningar. Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer du, under arbetstid, ha möjlighet att träna tre timmar per vecka.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med specialist/vidareutbildning.
Minst fem års klinisk yrkeserfarenhet.
Körkort B.

Meriterande
Erfarenhet av hälsorådgivning
Erfarenhet av teamarbete, mottagningsarbete.
Vana att hålla utbildningar och presentationer
Vidareutbildning distrikt-, ambulans-, psykiatri- eller företagssköterska

Personliga egenskaper
Som person förväntas du ha en väl utvecklad förmåga till såväl självständigt arbete som arbete i team med övriga professioner. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.
Individuell lönesättning tillämpas och ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Förfrågningar kring befattningen lämnas av
Ingegerd Hultin Bouveng, chef Försvarshälsan Eksjö, tel. 0381-18332
Marie Jörgensen, chef Försvarshälsan Region Syd, tel. 0455-853 04, 076-898 84 41  

Fackliga företrädare
TCO/Försvarsförbundet, Jimmy Svensson, tel. 0455-852 70, 070-674 19 17
SEKO, Jan-Anders Nilsson, 0457-47 16 18, 070-815 22 56
SACO, Lisbeth Landin, tel. 0455/85115, 073-1828047
Officersförbundet, Mikael Danielsson, tel. 0455-866 61, 070-872 67 58

Välkommen med din ansökan, bifogat CV samt ett ansökningsbrev senast 2018-03-18. I ansökningsbrevet ser vi gärna att du motiverar varför just du är lämplig för denna befattning.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Dessutom ansvarar Marinbasen för Hemvärnet, med de nationella skyddsstyrkorna, i Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 15 februari 2018
  • Plats: Eksjö, Jönköpings län, Sverige
  • Förband: Marinbasen (MarinB) Karlskrona
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-18

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan