Tekniker ledningssystem

Om tjänsten

Om tjänsten

Tekniska avdelningen ingår i Stödenheten på Amfibieregementet. Avdelningen är organiserad på fyra systemstödssektioner: sjö, land, ledning/radar/samband samt dykeri. Vår huvuduppgift är förebyggande och avhjälpande underhåll för amfibiebataljonens båtar, lednsystem, dykmtrl samt stöd till övriga förband inom Haninge garnison. På avdelningen tjänstgör fem officerare och åtta civila tekniker.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, effektivt och kan strukturerat lösa problem för att kunna genomföra dina uppgifter.

Arbetsuppgifter

Som tekniker inom systemstöd ledning/radar/samband kommer ditt huvudområde riktas mot i första hand amfibiebataljonens ledningssystem. Arbetet är fritt och bygger på att ta eget ansvar över sina arbetsuppgifter. Alla är specialister inom sina områden.

Vi ställer följande krav

 • Gymnasieutb med teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som yrkesprogram med dator och kommunikationteknik inriktning.
 • B körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av och kännedom om amfibiebataljonens lednings- och sambandsmateriel
 • Erfarenhet av felsökning och reparation av ledningssystemsmateriel
 • Mjuklödning
 • Genomförd värnplikt/GMU

På avdelningen finns många manliga medarbetare och vi arbetar för en ökad mångfald och jämnare könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rekryterande chef

Chef Tekniska avdelningen, Kn Siw Svensson, siw.svensson@mil.se, 0706-800 341

Fackliga representanter:
SECO Anders Rydberg 010-823 36 83, SACO Siv Tjernberg 010-823 30 61,

OFR/S Björn Engren 070-252 78 16, OFR/O Karl-Johan Boberg 010-823 34 71

Övrigt:

Anställningen är  tillsvidareanställning med provanställning 6 mån

Tjänsten är civil
Arbetsort Hårsfjärden
Beräknat startdatum/tillträde: snarast

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2018-03-23


Din ansökan ska innehålla

CV med fotografi

Personligt brev

Dokumenterade utbildningar

Löneanspråk


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Amfibieregementet verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter. Snabbgående stridsbåtar och svävare gör att förbandet är lättrörligt. Våra vapensystem gör att vi kan verka i fyra dimensioner: på och under vattenytan, i luften och på marken. Därmed kan vi utöva kontroll över kustområden.

Förbandet utbildar amfibiesoldater, kustjägare, sjömän och officerare inom åtskilliga huvudtjänster. Våra krigsförband omfattar Andra amfibiebataljonen, 17:e bevakningsbåtkompaniet och 132:a säkerhetskompani sjö samt tre hemvärnsbataljoner. Förbandet är baserat i Haninge (Berga), i Göteborg och på Gotland.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
 • Publicerad: 15 februari 2018
 • Plats: Haninge, Stockholms län, Sverige
 • Förband: Amfibieregementet (Amf 1) Berga/Muskö
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Sista ansökningsdag:2018-03-23

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan