Handläggare med inriktning produktion vid Avdelningen för Krypto och IT-säkerhet

Om tjänsten

Handläggare med inriktning på produktion till Avdelningen för krypto och IT-säkerhet

Avdelningen för krypto och IT-säkerhet söker en handläggare med produktionsfokus till Nyckelförsörjningssektionen.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift är att producera, kvalitetskontrollera och distribuera kryptonycklar, certifikat och aktiva kort till Totalförsvaret. Detta görs genom kundkontakt med Totalförsvarets alla intressenter, produktion av materialet samt distribution till slutanvändare.

För att behålla och utveckla din kunskap genomför du kontinuerlig kompetensutveckling och kunskapsöverföring. Du följer vad som händer inom ditt specialområde, utvecklar din egen kompetens och förmedlar kunskaperna till dina kollegor.

Din kompetens

Vi söker dig som har minst 3 årig gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning. Du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Då arbetet innebär mycket interaktion med datorer, förväntas du även ha god datorvana.

Dina egenskaper

Du brinner för det du gör och har en ständig längtan och ett eget driv efter att lära dig mer samt utveckla befintliga arbetsprocesser. Dina kunskaper och erfarenheter förmedlar du enkelt och gärna till andra inom sektionen.

En förutsättning för goda resultat i arbetet är att du är bra på att samarbeta och att du tar ansvar för ditt eget arbete. Du är prestigelös, strukturerad och noggrann och förstår vikten av kvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Personalen på sektionen arbetar i högt tempo med stor noggrannhet och med mycket känsliga uppgifter, vilket ställer höga krav på integritet, ansvarstagande, och högt säkerhetsmedvetande. Arbetet innebär ett stort eget ansvar med fokus på kvalitet och säkerhet. Vissa arbetsmoment kan vara fysiskt krävande.

Vårt erbjudande

Avdelningens vision är ”Världsledande krypto och IT-säkerhet för svenska intressen” och vi samlar några av Sveriges främsta experter inom området krypto och IT-säkerhet. Brinner du för att lära dig mer och ständigt förbättras kan vi erbjuda dig ett viktigt arbete tillsammans med de bästa. Det finns stora möjligheter att påverka arbetet och att balansera arbete och privatliv.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning (ALVA) som längst 2 år och är placerad ute på natursköna Lovön/Drottningholm.Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 09 mars 2018
  • Plats: Stockholm, Stockholms län, Sverige
  • Förband: Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-27

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan