Systemföreträdare MS 119 övrig ammunition

Om tjänsten

Se hit!

Försvarsmakten och Markstridsskolan söker dig till en intressant och utmanande tjänst som systemföreträdare övrig ammunition. Vi söker en person som har lätt för att samarbeta med andra och är intresserad av att arbeta med utvecklingsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och samordna materielutvecklingen inom MS 119 övrig ammunition.

Befattningen syftar till att under avdelningschefen leda och samordna MS 119 övrig ammunitions materielsystems utveckling och användande. Detta innefattar även stöd med sakkunskap och arbete med systemutveckling gentemot HKV, FMV, AL MK, samt Försvarsmaktens olika förband.

Tjänsten är placerad i Kvarn utanför Motala.

Att tjänstgöra vid Markstridsskolan innebär att del av arbetsveckan kan komma att förläggas utanför MSS Kvarn.

Kvalifikationer

Specialistofficer i Försvarsmakten med praktisk erfarenhet och tekniskt intresse. God organisationsförmåga, med förmåga att leda och samordna.

B-körkort. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i både engelska och svenska.

Personliga egenskaper

Du har en god förmåga att arbeta självständigt men också att samarbeta med andra och ingå i olika arbetsgrupper. Det är väsentligt att du har en vilja att förstå verksamheten både inom ramen för Försvarsmakten och på detaljnivå. Upprätthållandet av goda relationer är av stor betydelse.

Att vara systemföreträdare övrig ammunition innebär att du har en hög arbetskapacitet och en god förmåga att arbeta självständigt samt kan ta egna initiativ för att driva projekt. Du har en positiv inställning till Försvarsmakten och delar dess värdegrund. Ditt arbetes utförande vittnar om struktur och noggrannhet, samt en förmåga att arbeta på kort och lång sikt. Du har förmågan att snabbt byta fokus för att kunna lösa uppkomna uppgifter. Du är flexibel och öppen för att arbeta handgripligen när så krävs.

Meriterande

  • God förmåga att hantera försvarsmaktens olika stödsystem som exempelvis prio.
  • Fackmans examen eller examinator vid aktuellt materielsystem.

Tillträde tidigast 2018-04-01

Kontaktpersoner

C UtvA Kvarn Mj Thomas Dahlin 013-19 52 27.

HR-chef Kn Patrik Ståhl 0505-45 10 00

Facklig förtroendeman officersförbundet Kn Stefan Ohlson 070-302 40 06.

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-29. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt löneanspråk.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Markstridsskolan, MSS, utbildar och utvecklar inom området markstrid. Det innefattar allt från utbildning på individ-, kompani-, bataljons- och förbandsnivå till utveckling av materiel, system och metoder. Detta sker med hänsyn till människans förutsättningar och det breda spektrum av hot som finns i världen i dag. Försök och studier ligger till grund för markstridens utformning. En viktig del av Markstridsskolans ansvar är markstridsförbandens simulatorträning. Med avancerad simuleringsteknik genomför man realistiska övningar som ökar soldatens, kompaniets och bataljonens förmåga.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 06 mars 2018
  • Plats: Kvarn, Östergötlands län, Sverige
  • Förband: Markstridsskolan (MSS) Skövde/ Kvarn
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-29

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan