Teletekniker Teknisk Bevakning

Om tjänsten

Försvarsmakten söker en ny medarbetare till Försvarsmaktens Telekommunikations och Informationssystemförband, Genomförandeenhet Norr med placering vid avdelning Luleå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet består huvudsakligen av att självständigt genomföra driftsättningar, förebyggande och avhjälpande underhållsarbete av tekniska bevakningssystem samt tillsyn och reparationer av annan ledningsteknisk materiel. Arbetet innebär även att självständigt genomföra felsökning, tillsyn (kvalitetskontroller) och underhålls­arbete på Försvarsmaktens teletekniska anläggningar. Arbetet är omväxlande och utförs i huvudsak i Försvarsmaktens lokaler och anläggningar i Norrland. Resor i tjänsten både nationellt och internationellt samt jourtjänstgöring förekommer. I anställningen ingår även att genomföra arbetsuppgifter på hög höjd. I tjänsten igår även arbetsskyldighet rörande utlandstjänst. Hos oss kommer befattningen att benämnas Teleingenjör Teknisk Bevakning.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning med El/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren.
Erfarenhet av arbete med tekniska bevakningssystem (Inbrottslarm, passer- och CCTV-system)
Kunskaper inom säkerhetstekniska system
Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
Lägst B-körkort
God fysisk förmåga

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och social men kan även agera självständigt. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta eget ansvar. Du är serviceinriktad, stresstålig och har god analytisk förmåga samt utför uppgifter med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i den tilltänkta arbetsgruppen.

Meriterande
Erfarenhet av och kännedom om Försvarsmaktens utrustningar
Erfarenhet av projektledning
Goda kunskaper i AutoCad
El behörighet
BE och C-körkort
Vi ser det som meriterande om du har dokumenterad säkerhetsteknikutbildning samt produktspecifik kunskap om:
Pacom Unison
Sentrion
Assa ARX
Bosch VMS
Galaxy G3/D
LarmNet 6000
Salto
TAC5000

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta Sektionschef Gun-Britt Öhlund 0920-234 446/070-229 19 40 eller Projektsamordnare Teknisk Bevakning Tobias Johansson 0921-34 80 95

Fackliga företrädare
SACO Mika Laitanen
OFR/S Clarence Arnstedt
SEKO-F Hans Monthan
OFR/O Håkan Larsson
Samtliga nås via växeln på 019-393500

Övrigt
Placeringsort Luleå, arbetsorten innefattar framförallt Luleå och Norrbotten.
Resor inom tjänsten förekommer.
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-30.


Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Tillbaka till listning
  • Publicerad: 05 mars 2018
  • Plats: Luleå, Norrbottens län, Sverige
  • Förband: FMTIS
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Sista ansökningsdag:2018-03-30

Gå vidare till ansökan

Försvarsmakten använder ReachMee för att ta emot ansökningar till lediga jobb. Du lämnar nu forsvarsmakten.se och går vidare till reachmee.com.

Till ansökan